X

Σπάνια εμφάνιση της κόρης του Πούτιν (βίντεο)

Ποια είναι η κόρη του Πούτιν. Η γυναίκα που φέρεται να παντρεύτηκε τον άνδρα από τον οποίον μόλις πήρε διαζύγιο.

Ant1news

Μόλις λίγες μέρες μετά την είδηση για το διαζύγιό της από τον άνδρα που περιγράφεται ως ο πιο νέος «επιχειρηματίας» της Ρωσίας, η κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Η Κατερίνα Τικόνοβα, γνωστή για τις χορευτικές και ακροβατικές της ικανότητες, έδωσε μια σπάνια συνέντευξη σε απογευματινό δελτίο της ρωσικής τηλεόρασης.

Η εμφάνισή της έρχεται λίγο αφού ο 36χρονος πρώην της φέρεται να παντρεύτηκε την πρώην του, Ζάνα Βόλκοβα.

Ο Κύριλιος Σαμάλοφ ήταν πέντε χρόνια παντρεμένος με την κόρη του Πούτιν, με την οποία δεν έγινε γνωστό τι πήγε στραβά.

 

Η Κατερίνια Τικόνοβα θεωρείται ως η μικρή κόρη του Πούτιν από πολλούς, αν και επισήμως δεν έχει αναγνωριστεί. Στην σπάνια εμφάνισή της στην τηλεόραση μίλησε για τη δουλειά της, ως επικεφαλής  επενδύσεων του μαθηματικού ινστιτούτου, του Πανεπιστημίου της Μόσχας.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, το διαζύγιο της Τικόνοβα επιβεβαιώθηκε λόγω του ότι σε επίσημο έγγραφο χρησιμοποιείται το δικό της  όνομα και όχι αυτό του συζύγου της.

 

Η Τικόνοβα χρησιμοποιεί το όνομα της μητέρας της – της πρώτης γυναίκας του Πούτιν - και όπως και την αδελφή της, έτσι κι αυτήν, την καλύπτει μυστήριο.

 

 

Η 31χρονη κατονομάστηκε ως κόρη του Πούτιν από έναν επιχειρηματία της Ρωσίας το 2015 και από έναν συνάδελφό της, χορευτή, λίγους μήνες αργότερα. Και οι δύο άλλαξαν την ιστορία τους λίγο αργότερα.

Κι ενώ η ταυτότητά της δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ από την ίδια, το Κρεμλίνο αρνείται να ασχοληθεί με το ζήτημα, σημειώνοντας πως «ποτέ δεν σχολιάζει την προσωπική ζωή του Προέδρου».