X

Δεν θα υπάρξει soft εκδοχή της ταινίας Nymphomaniac

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν την ταινία Nymphomaniac να βγαίνει στους κινηματογράφους με «κομμένες» σκηνές σεξ έβαλε ο Lars Von Trier.

Ant1news

Ο Δανός σκηνοθέτης μας έχει αποκαλύψει τμηματικά το ερωτικό δράμα "Nymphomaniac" δίνοντας στη δημοσιότητα πέντε τρέιλερ, με το πέμπτο να περιέχει και τις πιο σκληρές" σκηνές σεξ, το οποίο μπορείτε να δείτε στο επίσημο κανάλι της ταινίας στο youtube.


Ο σκηνοθέτης της ταινίας Nymphomaniac, που πραγματεύεται την ερωτική ζωή μιας γυναίκας από την παιδική της ηλικία μέχρι περίπου τα 45 της χρόνια, ξεκαθάρισε ότι το έργο του θα περιλαμβάνει όλες τις σκηνές σεξ.

Η ταινία θα βγει σε δύο μέρη με διάρκεια τεσσάρων ωρών και θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Κοπεγχάγη ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο Von Trier στο τελευταίο μοντάζ κατάφερε απλά να μικρύνει την ταινία κατά 1,5 ώρα και αυτό γιατί αναγκάστηκε και όχι γιατί το ήθελε, αφού στόχος του ήταν να διατηρήσει τη βερσιόν των 5,5 ωρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η Charlotee Gainsbourg, ορισμένοι ηθοποιοί δεν δέχθηκαν να παίξουν όλες τις σκηνές σεξ και έτσι χρησιμοποιήθηκαν πολλοί σταρ της βιομηχανίας πορνό.