X

Αντίστροφη μέτρηση για τη «Μικρά Αγγλία» του Βούλγαρη

Στην Άνδρο της δεκαετίας του ’30 μας ταξιδεύει μέσα από την νέα του ταινία «Μικρά Αγγλία» ο Παντελής Βούλγαρης.

Ant1news

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης, μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το best-seller της Ιωάννας Καρυστιάνη, που πραγματεύεται τον έρωτα δύο νέων.

Στην ταινία «Μικρά Αγγλία» η 20χρονη Όρσα (Πηνελόπη Τσιλίκα) είναι ερωτευμένη με τον υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), όμως κλειστός χαρακτήρας καθώς είναι, δεν αποκαλύπτει το μυστικό της σε κανέναν.

Η μικρότερη αδελφή της, Μόσχα (Σοφία Κόκκαλη), δυναμική και γεμάτη όνειρα, θέλει να φύγει από την Άνδρο, να αποδράσει από τη μοίρα των γυναικών του νησιού να παντρεύονται ναυτικούς που όλο λείπουν ή θαλασσοπνίγονται.

Η μητέρα τους, Μίνα (Αννέζα Παπαδοπούλου), παρακάμπτει τα αισθήματα των κοριτσιών της, συνωμοτεί, αξιοποιεί γνωριμίες και τις παντρεύει την Όρσα, με τον πλοιοκτήτη και καπετάνιο Νίκο Βατοκούζη (Μάξιμος Μουμούρης) και τη Μόσχα, με τον καπετάνιο πλέον, Σπύρο.

Ο Παντελής Βούλγαρης και η Ιωάννα Καρυστιάνη μίλησαν στον ΑΝΤ1 για την "Μικρά Αγγλία"




Η «Μικρά Αγγλία» βγαίνει στις αίθουσες στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ νωρίτερα θα την απολαύσουν και μάλιστα δωρεάν, οι κάτοικοι της Άνδρου, σε ειδικές προβολές στις 29 και 30 Νοεμβρίου, καθώς και την 1η Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ


Δείτε το τρέιλερ της ταινίας