X

Κλέβει καρδιές η Αντέλ Εξαρχόπουλος

Ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός βραβεύτηκε η Αντέλ Εξαρχόπουλος στα Critics’ Choice Awards.

Ant1news

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος είναι σίγουρο ότι έχει κλέψει τις καρδιές των σινεφίλ. Και όχι μόνο αφού βραβεύτηκε από τους κριτικούς κινηματογράφου στα Critics Choice Awards ως  καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός.

Η 20χρονη ταλαντούχα ηθοποιός βραβεύτηκε από τους κριτικούς κινηματογράφου για τον ρόλο της στην ταινία «Η ζωή της Αντέλ», ταινία που τελικά δεν προτάθηκε για υποψηφιότητα στα Όσκαρ.

Από εκεί και πέρα μεταξύ των μεγάλων κερδισμένων της βραδιάς ήταν η ταινία «12 χρόνια σκλάβος» και οι ηθοποιοί Κέιτ Μπλάνσετ και Μάθιου ΜακΚόναχι, παίρνοντας τα βραβεία καλύτερης φωτογραφίας, γυναίκας ηθοποιού και άνδρα ηθοποιού αντίστοιχα.

 Η ταινία “American Hustle” που λίγο νωρίτερα έλαβε δέκα υποψηφιότητες για Όσκαρ αναδείχτηκε ως η καλύτερη κωμωδία, ενώ η Amy Adams κέρδισε το βραβείο της καλύτερης γυναίκας κωμικού ηθοποιού.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κέρδισε βραβείο για τον ρόλο του στην ταινία «The Wolf of Wall Street» ως ο καλύτερος άνδρας κωμικός ηθοποιός, ενώ ο Μάθιου ΜακΚόναχι απέσπασε το βραβείο του Α ανδρικού ρόλου στην κατηγορία δράμα.