X

Η Google δίνει Όσκαρ στο «Λύκο της Wall Street»

Η Google με βάση τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης γύρω από τους υποψήφιους για Όσκαρ, ανακοίνωσε τις δικές της προβλέψεις για τους φετινούς νικητές.

Ant1news

Πανάκριβες τουαλέτες ράβονται, οι ηθοποιοί ετοιμάζονται και το άγχος για τα φετινά Όσκαρ χτυπάει κόκκινο.

Η Google αποφάσισε λίγες μόνο ημέρες πριν την απονομή των Όσκαρ να ανακοινώσει τις προβλέψεις της μετά την έρευνά της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η ίδια και οι υποψήφιοι δεν είναι προετοιμασμένοι για ανατροπές…

Η Google ποντάρει φέτος στον «Λύκο της Wall Street» ως καλύτερη ταινία και στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ως καλύτερο ηθοποιό.

Για την Google η Σάντρα Μπούλοκ θα λάβει φέτος το χρυσό αγαλματίδιο της καλύτερης ηθοποιού, αν και δεν μένει εκτός η Μέριλ Στριπ που μπορεί να αποδειχθεί το «σκοτεινό άλογο» στην κούρσα των Όσκαρ.

Όσκαρ Β ανδρικού ρόλου φαίνεται, σύμφωνα με τις αναζητήσεις στη Google, να κερδίζει ο Jared Leto για το ρόλο του στην ταινία «Dallas Buyers Club», του Jean-Marc Vallee, ενώ αν οι προβλέψεις βγουν αληθινές, τότε η Τζένιφερ Λόρενς το βράδυ της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) θα πανηγυρίζει για το Όσκαρ Β Γυναικείου ρόλου.

Τέλος, κατά την Google, φαβορί για το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας είναι η ιταλική ταινία «La Grande Bellezza» σε σκηνοθεσία του Πάολο Σορεντίνο.