X

Στο κόκκινο χαλί του Χόλιγουντ τα αστέρια των Muppets

Η Τίνα Φέι, ο Ρίκι Γκερβές και όλο το τιμ των Muppets πάτησαν την Τρίτη στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας ταινίας «Muppets Most Wanted» στο Χόλιγουντ.

Ant1news



Οι διάσημες μαριονέτες έφθασαν πρώτες στο κόκκινο χαλί του Χόλιγουντ μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ο Κέρμιτ ο βάτραχος και η Μις Πίγκι χαιρετούσαν τους θαυμαστές τους, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησαν η Τίνα Φέι και ο Ρίγκι Γκερβές, που συμπρωταγωνιστούν στην ταινία.

Οι δύο ηθοποιοί συμφώνησαν ότι είναι εκπληκτικό να δουλεύεις με τα διάσημα Muppets. «Περνάς όλη την ημέρα και γυρνάς σκηνές με τον Κέρμιτ τον βάτραχο, είναι το καλύτερο», δήλωσε η Τίνα Φέι, ενώ ο Γκερβές που υποδύεται τον «κακό» στην ταινία, ανέφερε ότι δεν είναι ο σούπερ κακός της ιστορίας σαν τον Constantine.

Η ταινία ξεκινάει με ολόκληρη τη «συμμορία» των Muppets να πραγματοποιεί μία παγκόσμια περιοδεία και να γεμίζει τις θεατρικές αίθουσες, όμως γρήγορα βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα σχέδιο για την κλοπή πολύτιμων κοσμημάτων, πίσω από το οποίο κρύβεται ο Constantine, που τυγχάνει να είναι ακριβώς ίδιος με τον Κέρμιτ τον βάτραχο.

Η ταινία «Muppets Most Wanted» θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 21 Μαρτίου.