X

«A Most Wanted Man»: Ο τελευταίος ρόλος του Philip Seymour Hoffman

Πλημμυρίζει από Philip Seymour Hoffman το τρέιλρ της ταινίας «A Most Wanted Man»

Ant1news


Το «A Most Wanted Man», ένα ακόμη βιβλίο του Βρετανού συγγραφέα John le Carre, που μεταφέρεται στην οθόνη από τον Anton Corbijn, έμελε να μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου ως η τελευταία ταινία του Philip Seymour Hoffman, του ταλαντούχου ηθοποιού που δεν κατόρθωσε να νικήσει τον εαυτό του.

Το ολοκληρωμένο τρέιλερ της ταινίας είναι πλημμυρισμένο από την, πάντα χαρισματική μπροστά από την κάμερα, παρουσία του Philip Seymour Hoffman, που κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το έργο, είναι τοποθετημένο χρονικά στο σύγχρονο Αμβούργο, σε ένα κόσμο «μπολιασμένο» με το φόβο της τρομοκρατίας μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. Ένας μυστηριώδης και βασανισμένος, μισός Τσετσένος, μισός Ρώσος, προσπαθεί να ξεφύγει από τους διώκτες του. Κανείς δεν γνωρίζει εάν πρόκειται για θύμα ή θύτη.

Η ιστορία του θα προσελκύσει έναν Βρετανό τραπεζίτη και μία νεαρή δικηγόρο, την ώρα που τα πάντα παρακολουθεί ο αρχηγός (Hoffman) μίας Γερμανικής μυστικής υπηρεσίας, ο οποίος επιχειρεί να συνθέσει τα κομμάτια του πάζλ.

Εκτός από τον Hoffman στο φιλμ συμπρωταγωνιστούν οι Robin Wright, Willem Dafoe και Daniel Bruhl.