X

Η Αντζελίνα Τζολί μιλάει για το ρόλο της στην «Ωραία Κοιμωμένη»

Για το ρόλο της «κακιάς Maleficient» που θα ενσαρκώσει στη νέα ταινία του Ντίσνεϊ, «Ωραία Κοιμωμένη»  μίλησε η Αντζελίνα Τζολί .

Ant1news

Την κακιά μάγισσα Maleficient θα ενσαρκώσει η Αντζελίνα Τζολί στη νέα ταινία του Ντίσνεϊ, που θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες στο τέλος του μήνα.

Το κλασσικό παραμύθι θα παρουσιαστεί με έναν πιο καινοτόμο τρόπο από το συνηθισμένο, αφού το σενάριο θα «φωτίσει τη σκοτεινή πλευρά των πλασμάτων που ζουν στο βασιλικό δάσος».

Η Αντζελίνα Τζολί, εκτός του πρωταγωνιστικού ρόλου που θα έχει στην ταινία, αποκτάει κι έναν καινούριο, αυτόν της εκτελεστικής παραγωγού της ταινίας.

Η πεντάχρονη κόρη της Τζολί και του Μπραν Πιτ, μετά από κοινή απόφαση των δυο τους, θα έχει ένα ρόλο στην ταινία, αυτόν της πριγκίπισσας Αουρόρα στην παιδική της ηλικία. Όπως σημείωσε η ίδια, η απόφαση για τη συμμετοχή της κόρης πάρθηκε «για να καταπολεμηθεί ο φόβος που έχουν όλα τα παιδιά για την κακιά μάγισσα Maleficient».  

«Δεν θέλουμε να ωθούμε τα παιδιά μας στο να γίνουν ηθοποιοί, αλλά όταν άρχισε το κάστινγκ για το ρόλο της Αουρόρα, όποιο παιδί ερχόταν, με έβλεπε κι έβαζε τα κλάματα». Περιέγραψε μάλιστα το περιστατικό όταν ένα αγόρι μόλις την είδε, ντυμένη σαν Maleficient, πήγε στη μαμά του και της είπε να  κάνει τη «κακιά μάγισσα» να σταματήσει να του μιλάει. «Η Vivienne είναι παιδί που βρίσκεται δίπλα μου, ανεξάρτητα με το τι κάνω ή πώς είμαι, ακόμα κι όταν υποδύομαι κάποιον πολύ κακό χαρακτήρα».

Η ενήλικη πριγκίπισσα Αουρόρα ενσαρκώνεται από την Elle Fanning, γνωστή από την ταινία «Daddy Day Care» όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Eddie Murphy, καθώς και από το ρόλο της στον «Benjamin Button» όπου έπαιζε το ρόλο της Κέιτ Μπλάνσετ, ως παιδί. Η ίδια έχει δηλώσει ότι «η συμμετοχή της στην «Ωραία Κοιμωμένη» είναι το παιδικό της όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

«Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω, τους έλεγα «πριγκίπισσα του Ντίσνεϊ. Είμαι λοιπόν πάρα πολύ ενθουσιασμένη γι’αυτό» είπε χαρακτηριστικά.