X

Φάρσα στο κόκκινο χαλί των Καννών

Ποιός ήθελε να δει το εσώρουχο της «Μαρίας της άσχημης»;

Ant1news


Δεν έχει σύνορα η τρέλα του Βιτάλι Σέντιουκ.Το κόκκινο χαλί όπου και αν στρωθεί, Χόλυγουντ ή Κάννες, «ερεθίζει» τον Ουκρανό δημοσιογράφο και συνήθως τη… νύφη πληρώνουν οι σταρ του κινηματογράφου που περιμένουν, εναγωνίως, να φωτογραφηθούν.

Μετά τη επιχείρηση- φιλί στον Γουίλ Σμίθ, τον Μπράντλει Κούπερ και τον Λεονάρντο ντι Κάπριο την τρέλα του Σέντιουκ δοκίμασε και η ηθοποιός Αμέρικα Φερέρα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή ως πρωταγωνίστρια της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Μαρία η άσχημη» (Ugly Betty).

Ο Ουκρανός δημοσιογράφος επιχείρησε να τρυπώσει κάτω από τη λευκή τουαλέτα της Χερέρα, η οποία πόζαρε στο κόκκινο χαλί προκειμένου να φωτογραφηθεί με το καστ της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Dragon Trainer 2», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Κέητ Μπλάνσετ.





Η Αμέρικα Χερέρα διατήρησε, πάντως, την ψυχραιμία, ή έδειξε να την διατηρεί, έως ότου οι άνδρες της ασφάλειας απομακρύνουν τον Σέντιουκ, ο οποίος φάνηκε να απολαμβάνει τη… θέα κάτω από την τουαλέτα της ηθοποιού.



Κατά τα  άλλα η ταινία «Dragon Trainer 2», παρότι εκτός συναγωνισμού, κέρδισε τα πιο κολακευτικά σχόλια από το ευρωπαϊκό κοινό του Φεστιβάλ των Καννών .