X

Τζουλιάν Μουρ και Ρόμπερτ Πάτινσον στο κόκκινο χαλί των Καννών

Ο διάσημος από το Twilight, Ρόμπερτ Πάτινσον και η Τζουλιάν Μουρ συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ.

Ant1news

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Τζουλιάν Μουρ, πρωταγωνιστές της ταινίας «Maps to the Stars» της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ, βρέθηκαν στη χθεσινή πρεμιέρα της ταινίας, που έγινε στο διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ των Καννών.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, που προσπαθεί να «αποτάξει» από πάνω του το ρόλο του στο «Twilight», έκανε τους θαυμαστές που βρίσκονταν δίπλα στο κόκκινο χαλί να ουρλιάξουν μόλις τον είδαν, ενώ όλοι έπεσαν πάνω του με την ελπίδα ότι θα βγουν μία φωτογραφία μαζί του.

Ο Πάτινσον συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον σκηνοθέτη Κρόνεμπεργκ, αφού το 2012 είχε εμφανιστεί στην ταινία του «Cosmopolis».

Το «Maps to the Stars» εξιστορεί τις απεγνωσμένες προσπάθειες της κόρης (Τζουλιάν Μουρ) μίας διάσημης ηθοποιού να παίξει το ρόλο της νεκρής μητέρας της.

Ο σκηνοθέτης αρνείται ότι η ταινία επικεντρώνεται στο Χόλιγουντ, διευκρινίζοντας ότι το κύριο θέμα της είναι το εγωισμός και το θέμα της εξέλιξης της προσωπικότητας.

Οι αντιδράσεις για την ταινία, μετά την προβολή της, ήταν ανάμεικτες.