X

Παρέλαση αστέρων στο κόκκινο χαλί των Καννών

Με λαμπερές παρουσίες κυρίως από τον κινηματογράφο έχουν γεμίσει οι Κάννες.

Ant1news

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί αστέρες του κινηματογράφου, βραβευμένοι και μη ηθοποιοί βρίσκονται στη μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή του κόσμου, στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η ταλαντούχος Κοτιγιάρ

Τα βλέμματα μαγνήτισε και η Μαριόν Κοτιγιάρ, η οποία έκανε την εντυπωσιακή της εμφάνιση με ένα μίνι φόρεμα Margiela Couture 2014, το οποίο αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η 38χρονη Γαλλίδα βρέθηκε στο Φεστιβάλ για την προβολή της ταινίας της «Two Days, One Night» των αδερφών Jean-Pierre Dardenne και Luc Dardenne. Η υπόθεση της ταινίας έχει να κάνει με την προϊστάμενη μιας επιχείρησης η οποία πρέπει να πείσει όλο το προσωπικό της να θυσιάσει τα μπόνους της χρονιάς, για να μην χάσουν τις δουλειές τους.

Σκηνοθετικό ντεμπούτο για τον Ράιν Γκόσλινγκ

Τη θέση του σκηνοθέτη πήρε ο δημοφιλής γόης του Χόλιγουντ, Ράιν Γκόσλινγκ, φτιάχνοντας την ταινία θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, «Lost River». Το στόρι της ταινίας αφορά στην ιστορία μίας μητέρας που παραλληλίζεται με αυτήν του γιου της, ο οποίος ακολουθώντας τις ανησυχίες του, οδηγείται στην ανακάλυψη ενός υπόγειου δρόμου που οδηγεί στην ουτοπία.

Οι κριτικές για την ταινία δεν ήταν και οι καλύτερες. Η βρετανική Guardian την χαρακτήρισε «πορνό της καταστροφής» ενώ όσοι την παρακολούθησαν στην πρώτης προβολή της, στο Φεστιβάλ, υποστήριξαν ότι ο Γκόσλινγκ αντιγράφει τον Ντέβιντ Λιντς και τον Νίκολας Ρεφν.

Με εκρηκτικό κόκκινο η Μόνικα Μπελούτσι

Η Μόνικα Μπελούτσι δεν χρειάζεται να φορέσει σπέσιαλ για να προκαλέσει….σεισμό. Φτάνει απλά να εμφανιστεί. Έτσι εμφανίστηκε και στις Κάννες. Με το κόκκινο φόρεμά της, το οποίο σημειωτέον δεν είχε το γνωστό βαθύ ντεκολτέ, η Ιταλίδα καλλονή πάλι μαγνήτισε τα βλέμματα και τα φλας.

Η Μπελούτσι βρέθηκε στο Φεστιβάλ για την ιταλική ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, «Τα Θαύματα» (Le Meraviglie) της νεαρής σκηνοθέτιδας Αλις Ρορουότσερ. Η ταινία καταπιάνεται με μία φυλή των ξεχασμένων Ετρούσκων, στη Βόρεια Ιταλία και η Μόνικα υποδύεται μία ασπροντυμένη «νεράιδα» που θα βραβεύσει τον καλύτερο αγρότη.

 

«Ζουμί» όμως είχε και το πάρτι μετά τις προβολές των ταινιών όπου παραβρέθηκαν  διάφορες προσωπικότητες της σόου μπιζ, μεταξύ των οποίων η Σάρον Στόουν, η Πάρις Χίλτον και ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Όμως όσοι κινηματογραφικοί αστέρες κι αν πέρασαν από το κόκκινο χαλί, μία ξανθιά και «εύθραυστη» γυναίκα ήτανε που τράβηξε πάνω της όλη την προσοχή.

Η ξανθιά γυναίκα, περπάτησε πάνω στο κόκκινο χαλί και άρχισε να γδύνεται για να απομείνει μόνο με μία ταινία τυλιγμένη πάνω της στην οποία έγραφε «fragile». Οι λόγοι για τους οποίους η άγνωστη γυναίκα έκανε δημόσιο στριπ τιζ δεν έχει διευκρινιστεί αν αποτελούσαν  διαμαρτυρία, τρόπο για να τραβήξει την προσοχή ή ακόμα και να γίνει διάσημη.