X

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν

Το πρώτο τρέιλερ του «Magic in the Moonlight» του Γούντι Άλεν μόλις κυκλοφόρησε και σας "προσφέρει" για ένα ρομαντικό ταξίδι στη Γαλλία του ’20.

Ant1news

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Γούντι Άλεν «Μagic in The Moonlight», η οποία αναμένεται να σπάσει ταμεία στους θερινούς κινηματογράφους.

Μάλλον δεν έχουμε να κάνουμε με ένα αριστούργημα του Άλεν, σαν την «Θλιμμένη Τζασμίν» αλλά με μία από εκείνες τις ταξιδιάρικες ταινίες του σκηνοθέτη που αναμένεται να σπάσει ταμεία στα θερινά σινεμά. Η νέα ρομαντική κομεντί του Γούντι Άλεν, «Μagic in The Moonlight» μας μεταφέρει πίσω στην δεκαετία του '20, με ήρωα έναν Βρετανό μάγο τον οποίο υποδύεται ο Κόλιν Φερθ που καλείται στη Γαλλία για μία αποστολή: να αποκαλύψει την απάτη ενός νεαρού μέντιουμ, ρόλο που κρατά η νέα «εμμονή» του Άλεν, Έμμα Στόουν. 

Η ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουλίου, έρχεται σε μία δύσκολη στιγμή του Άλεν, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με την υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου, που τον κατηγόρησε ότι τη βίασε σε ηλικία 7 ετών.