X

Στην Ελλάδα το Sex and the City 3

Η μεγάλη αγάπη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για την Ελλάδα, ίσως κάνει τη χώρα μας σκηνικό για τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας SexandtheCity.

Ant1news

Πως θα σας φαινόταν να απολαμβάνατε στη μεγάλη οθόνη την Κάρι, τη Σαμάνθα, την Σάρλοτ και τη Μιράντα, να πρωταγωνιστούν σε νέες περιπέτειες με φόντο ένα ελληνικό νησί;

Όχι, δεν πρόκειται για… σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για πραγματικότητα, εφόσον βεβαίως το επιτρέψουν οι συνθήκες, καθώς η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς που μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εξέφρασε την επιθυμία, εφόσον υπάρξει και τρίτη συνέχεια της ταινίας, τα γυρίσματά της να γίνουν στην Ελλάδα.

Η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο τρέφει μεγάλη αγάπη για τη χώρα μας και δεν διστάζει να την εκφράσει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Σε συνάντηση που είχε με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη πριν από λίγους μήνες στη Νέα Υόρκη, εξέφρασε το θαυμασμό και την αγάπη της για την Ελλάδα, ενώ μοιράστηκε με την ελληνίδα υπουργό και τις εντυπώσεις της από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά το περασμένο καλοκαίρι.