X

Οι ταινίες της εβδομάδας

«Έρωτας αλά Ισπανικά», «Parker», «Marina», «Ελάτε να πάρετε τον καφέ σ’ εμάς», «Σουπερχόνδριος» οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Ant1news

Με μία ρομαντική κομεντί, μία ταινία δράσης με την καυτή Τζένιφερ Λόπεζ, μία βιογραφία του τραγουδιστή Ρόκο Γκρανάτα, μία ιταλική επανέκδοση και μία ταινία που «έσπασε ταμεία στη Γαλλία ξεκινά η νέα κινηματογραφική εβδομάδα.

«Έρωτας αλά ισπανικά» (Κωμωδία, 2014, Ισπανία) του Εμίλιο Μαρτίνεθ Λάθαρο.Με τους Ντάνι Ροβίρα, Κλάρα Λάγκο

Η Βάσκα Αμάια και ο Ανδαλουσιανός Ραφαέλ συναντιούνται σε ένα επεισοδιακό και άσφαιρο one night stand. Η όμορφη κοπέλα ξεχνά την τσάντα της και ο ερωτευμένος Σεβιλιάνος ταξιδεύει ως τη Χώρα των Βάσκων για να της την επιστρέψει, βρίσκεται όμως μπροστά σε μια σειρά εκπλήξεων.

 

«Parker» (Περιπέτεια, 2013, ΗΠΑ) του  Τέιλορ Χάκφορντ. Με τους Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Νικ Νόλτε

Ο Πάρκερ συμμετέχει στη μεγάλη ληστεία της Ετήσιας Έκθεσης του Οχάιο. Και ενώ το σχέδιο πετυχαίνει, ο ικανότατος κακοποιός βρίσκεται, ύστερα από μια διαφωνία με τους συνεργάτες του για τη μοιρασιά της λείας, ετοιμοθάνατος στην άκρη ενός δρόμου. Αναρρώνοντας σε χρόνο-ρεκόρ, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι εκδίκησης που θα έχει ως τελικό σταθμό το Παλμ Μπιτς.

«Marina» (Βιογραφική, 2013,  Βέλγιο-Ιταλία) του Στιν Κόνινξ. Με τους Ματέο Σιμόνι, Εβελιν Μπόσμανς

Ο ιταλικής καταγωγής Ρόκο Γκρανάτα μετακομίζει στο Βέλγιο σε μικρή ηλικία μαζί με την οικογένειά του. Ο έφηβος μετανάστης θα βρει στη μουσική διέξοδο στα προβλήματά του, γράφοντας τραγούδια στο μεταχειρισμένο ακορντεόν που του αγόρασε ο ανθρακωρύχος πατέρας του. Η σκηνή αποδεικνύεται ιδανικό καταφύγιο για τον νεαρό Ρόκο, ενώ ο απαγορευμένος έρωτάς του για τη Βελγίδα Έλενα θα αποτελέσει τη βασική πηγή της μελωδικής του έμπνευσης.

«Ελάτε να πάρετε τον καφέ σ’ εμάς» (Κωμωδία, 1970, Ιταλία) του Αλμπέρτο Λατουάντα. Με τους Ούγκο Τονιάτσι, Φραντσέσκα Ρομάνα Κολούτσι

Ο καλοδιατηρημένος μεσήλικας εφοριακός Εμερεζιάνο προσπαθεί να καρπωθεί την περιουσία τριών πλούσιων αδελφών-ζωντοχήρων μετά το θάνατο του αυστηρού πατέρα τους, για να εξασφαλίσει τα γεράματά του. Αθεράπευτα ερωτιάρης, ο τραυματίας στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο δημόσιος υπάλληλος παντρεύεται τη μεγάλη αδελφή και τυλίγει τις άλλες δύο στην αγκαλιά του.

«Σουπερχόνδριος» (Κωμωδία, 2014, Γαλλία-Βέλγιο) του Ντανί Μπουν. Με τους Ντανί Μπουν, Αλίς Πολ, Καντ Μεράντ

Ο 39χρονος εργένης Ρομάν πάσχει από αρρωστοφοβία. Όταν χάνει ξαφνικά τον καλύτερό του φίλο από ανεύρυσμα, ο μεσήλικας κρεμιέται από το μοναδικό άνθρωπο που εξακολουθεί να του μιλάει, τον γιατρό Ντιμίτρι Ζβένκα. Ο ανυπόφορος Ρομάν θα φέρει γρήγορα στα όριά του τον Ντιμίτρι, ο οποίος πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να ξεφορτωθεί τον σούπερ νευρωτικό ασθενή του είναι να του βρει γυναίκα. Η αναζήτηση κατάλληλων συντρόφων για τον μεσήλικα εργένη αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από δύσκολη.