X

Η σέξι Emily Ratajkowski στο «Gone Girl»

Την πιο καυτή γυναίκα του πλανήτη... Emily Ratajkowski θα σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Φίντσερ.

Ant1news

Αυξάνονται οι λόγοι που περιμένουμε με αγωνία τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ «Gone Girl» («Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε») που είναι βασισμένη στο διεθνές best seller της Τζίλιαν Φλιν, να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Αν και έχει κυκλοφορήσει μόνο το τρέιλερ της ταινίας ήδη έχει αρχίσει να κάνει πάταγο... Εκατομμύρια αναγνώστες που λάτρεψαν το ομώνυμο βιβλίο αδημονούν μέχρι να ξεκινήσει η προβολή της ταινίας, που αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου.

Το «Gone Girl» έχει τους καλύτερους οιωνούς καθώς με πρωταγωνιστή τον Μπεν Άλφεκ και με ένα βιβλίο που διαθέτει άριστες περγαμηνές η επιτυχία θεωρείται δεδομένη. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης φαίνεται πως θέλει να αγγίξει την τελειότητα και γι’ αυτό το λόγο ρίχνει στη «μάχη» το απόλυτο θηλυκό Emily Ratajkowski, καθώς η 23χρονη καλλονή για πολλούς θεωρείται η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Vanity Fair», Emily Ratajkowski υποδύεται το ρόλο της Άντι, μιας κοπέλας που σπουδάζει και παίζει σημαντικό ρόλο στην ταινία, καθώς φέρεται να είναι η ερωμένη του χαρακτήρα που υποδύεται ο Μπεν Άφλεκ.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας τριαντάχρονης γυναίκας, της Έιμι, στην πέμπτη επέτειο του γάμου της. Ο άντρας της, Νικ Ντιουν (Μπεν Αφλεκ), πρώην πρωτοκλασάτος δημοσιογράφος από τη Νέα Υόρκη έχει χάσει τη θέση του λόγω περικοπών και διατηρεί πλέον μπαρ στο Μιζούρι το οποίο έχει αποκτήσει με χρήματα της συζύγου του. Οι αρχικές έρευνες «δείχνουν» το Νικ ως το βασικό ύποπτο για την εξαφάνισή της, ενώ επάνω του πέφτει και η σκιά ενός πιθανού φόνου.

Η διήγηση ξετυλίγεται σε δυο άξονες: Ο Νικ στις ανακρίσεις δίνει τη δική του εκδοχή για την κοινή ζωή του ζευγαριού ενώ η Έιμι διηγείται τη δική της ιστορία μέσα από το ημερολόγιό της. Αντιφάσεις, ψέματα, κρυμμένα μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια περιπλέκουν την υπόθεση κι επιτείνουν την αγωνία.

Η επιλογή του Ντέιβιντ Φίντσερ να μεταφέρει το συγκεκριμένο βιβλίο στη μεγάλη οθόνη δεν είναι τυχαία. Μετά το «Κορίτσι με το Τατουάζ», χρειαζόταν μια εξίσου δυνατή ιστορία για να επαναλάβει την επιτυχία του.

Πρέπει να σημειωθεί ότι για χάρη της κινηματογραφικής μεταφοράς η συγγραφέας έχει αλλάξει το τέλος του έργου.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο διάσημος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ προκειμένου να πάρει τον ρόλο στο «Gone Girl» ανέβαλε τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας που είχε προγραμματίσει ως σκηνοθέτης, το βασισμένο στο βιβλίο του Ντένις Λιχέιν, «Live by Night».

Όσο για τον ρόλο της Εϊμι, μια σειρά από πολύ πιο διάσημες ηθοποιούς όπως Εμιλι Μπλαντ, η Νάταλι Πόρτμαν και η Σαρλίζ Θερόν (η οποία πρωταγωνιστεί σε μια άλλη μεταφορά βιβλίου της Φλιν, το «Dark Objects») ήθελαν τον ρόλο, τον οποίο κατέληξε να πάρει η βρετανίδα Ρόζαμουντ Πάικ, προσωπική επιλογή του Φιντσερ.