X

Οι ταινίες της εβδομάδας

«Chef», «Sex tape: Μια τρελή βραδιά», «Ο άνθρωπος αντίγραφο», «Οι αναλώσιμοι 3» οι νέες ταινίες που θα δούμε από σήμερα στους κινηματογράφους.

Ant1news

Η καινούργια κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινάει με ένα σεφ να μαγειρεύει γκουρμέ λιχουδιές, την πανικόβλητη Κάμερον Ντίαζ να αναζητά το χαμένο ερωτικό της βίντεο, το  ψυχολογικό θρίλερ του Πορτογάλου Νομπελίστα συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου και τον Σιλβέστερ Σταλόνε να ξαναμαζεύει την παρέα των «Αναλώσιμων».

«Chef» (Κωμωδία, 2014, ΗΠΑ) του Τζον Φαβρό. Με τους Τζον Φαβρό, Σοφία Βεργκάρα, Σκάρλετ Γιόχανσον, Ντάστιν Χόφμαν, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Ο σεφ ενός πολυτελούς εστιατορίου συγκρούεται με έναν κριτικό γεύσης και κατόπιν με το αφεντικό του, το οποίο τον απολύει. Με παρότρυνση της πρώην γυναίκας του, επιστρέφει στο Μαϊάμι και ξεκινά τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό.

 

«Sex tape: Μια τρελή βραδιά» (Κομεντί, 2014, ΗΠΑ) του Τζέικ Κάσνταν. Με τους Κάμερον Ντίαζ, Τζέισον Σέγκελ.

Προσπαθώντας να ξαναβρεί το παλιό ερωτικό του πάθος, ένα παντρεμένο ζευγάρι κινηματογραφεί τις οικιακές ερωτικές του «περιπέτειες». Αντί να διαγραφεί όμως, η ταινία βρίσκεται σε λάθος χέρια και πρόκειται να ανεβεί στο Διαδίκτυο.

«Ο άνθρωπος αντίγραφο» (Ψυχολογικό θρίλερ, 2013, Ισπανία) του Ντένις Βιλνέβ. Με τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Μελανί Λορόν, Σάρα Γκαντόν, Ιζαμπέλα Ροσελίνι

Ο Άνταμ Μπελ είναι ένας πανεπιστημιακός καθηγητής Ιστορίας, ο οποίος ζει μια συμβατική, ρουτινιάρικη ζωή με τη σύντροφό του Μέρι. Παρακολουθώντας μια ταινία, εντοπίζει έναν ηθοποιό ο οποίος μοιάζει με πιστό αντίγραφό του, οπότε αποφασίζει να τον βρει και να τον συναντήσει.

«Οι αναλώσιμοι 3» (Δράσης, 2014, ΗΠΑ) του Πάτρικ Χιουζ. Με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι, Μελ Γκίμπσον

Συγκροτώντας μια καινούργια ομάδα Αναλώσιμων, αποτελούμενη αποκλειστικά από νέο μισθοφορικό αίμα, ο Μπάρνεϊ Ρος επιχειρεί να εξοντώσει έναν πανίσχυρο έμπορο όπλων, τον πρώην συνεργάτη του Κόνραντ Στόουνμπανκς.