X

Μπεν Στίλερ, Ναόμι Γουότς και Κέβιν Κόστνερ στο κόκκινο χαλί στο Τορόντο

Ο Μπεν Στίλερ, η Ναόμι Γουότς, ο Κέβιν Κόστνερ και η Οκτάβια Σπένσερ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στο Τορόντο για την πρεμιέρα των νέων τους ταινιών.

Ant1news



Στο κόκκινο χαλί του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο βρέθηκαν το Σάββατο ο Μπεν Στίλερ και η Ναόμι Γουότς για την πρεμιέρα της ταινίας τους «While We We're Young».

Οι δύο ηθοποιοί υποδύονται ένα μεσήλικο ζευγάρι, η ζωή του οποίου αλλάζει όταν συναντά ένα νεότερο, πιο αισιόδοξο και αυθόρμητο ζεύγος, που απαρτίζουν η Αμάντα Σέιφριντ και ο Ανταμ Ντράιβερ. Πρόκειται για μία ταινία που σκηνοθετεί ο Νόα Μπόμπακ.

«Το μεγαλύτερο σε ηλικία ζεύγος, συναντά αυτό το νεαρό ζευγάρι και του υπενθυμίζει τι ήταν κι αν έχουν πετύχει αρκετά», ανέφερε η Ναόμι Γουότς.



Στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο περπάτησαν επίσης το Σάββατο ο Κέβιν Κόστνερ και η Οκτάβια Σπένσερ για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας τους ταινίας «Black and White».

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός υποδύεται έναν διακεκριμένο δικηγόρο, που μετά την κόρη του, θα δει και τη σύζυγό του να πεθαίνει. Μετά τις δύο απώλειες των αγαπημένων του προσώπων, αφοσιώνεται στο μεγάλωμα της εγγονής του, όμως θα βρεθεί στη μέση μιας δικαστικής αντιδικίας, καθώς η Αφροαμερικανή γιαγιά της (από την πλευρά του πατέρα), που υποδύεται η Οκτάβια Σπένσερ, προσπαθεί να διεκδικήσει την επιμέλειά της.

Πρόκειται για μία ταινία ιδιαίτερα σημαντική για τον Κέβιν Κόστνερ, δεδομένου ότι την έχει χρηματοδοτήσει ο ίδιος.