X

Η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζει ταινία για την Αφρική

Την αληθινή ιστορία ενός κενυάτη ακτιβιστή-επιστήμονα αφηγείται η νέα της ταινία της διάσημης ηθοποιού.

Ant1news

Ακούραστη η Αντζελίνα Τζολί.

Τη στιγμή που η σκηνοθέτης και ηθοποιός ήδη προωθεί με πρεμιέρες παγκοσμίως την ταινία της «Unbroken» που περιγράφει την ζωή του Ολυμπιονίκη και ήρωα πολέμου Louis Zamperini και γυρίζει παράλληλα την τρίτη της ταινία με τίτλο «By The Sea», με πρωταγωνιστές τον εαυτό της και τον Μπραντ Πιτ, τον οποίο να σημειώσουμε για την ιστορία ότι παντρεύτηκε πρόσφατα, φέρεται έτοιμη για την επόμενη σκηνοθετική της δουλειά.

Η ταινία θα ονομάζεται «Africa», το σενάριο υπογράφει ο Έρικ Ροθ, ενώ θέμα της είναι και πάλι μια αληθινή ιστορία, όπως και το «Unbroken». Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ιστορία του 69χρονου κενυάτη παλαιοανθρωπολόγου Ρίτσαρντ Λίκι, κορυφαίου μαχητή κατά των λαθροθήρων ελεφάντων και των λαθρεμπόρων ελεφαντόδοντου.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα για ηθοποιούς, αν και η Τζολί έχει να συναγωνιστεί τον Λεονάρτο Ντι Κάπριο, τον Τομ Χάρντι και τον Τόμπι Μαγκουάιρ που δουλεύουν μαζί σε νέο πρότζεκτ με το ίδιο θέμα.

«Έχω αισθανθεί για μεγάλο μέρος της ζωής μου ένα βαθύ δεσμό με την Αφρική και την κουλτούρα της και με συνεπήρε το όμορφο σενάριο του Έρικ με επίκεντρο έναν άνθρωπο που βρέθηκε αναμεμειγμένος σε μια βίαιη σύγκρουση με του λαθροθήρες ελεφάντων σε μια αφήγηση που προχωράει παράλληλα με μια βαθύτερη κατανόηση του αποτυπώματος που αφήνει ο άνθρωπος στον κόσμο που τον περιβάλλει και της αίσθησης ευθύνης που χαρακτηρίζει τις πράξεις του» είπε η Τζολί σε δήλωσή της στο Variety.

Οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν η πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης ολοκληρώσει το «By the Sea», αλλά ήδη είναι σίγουρο ότι ο διευθυντής φωτογραφίας του «Unbroken», Ρότζερ Ντίκινς θα ταξιδέψει μαζί της και σε αφρικανικό έδαφος.