X

Σεξ, ίντριγκα και βία στην ταινία για το σκάνδαλο Στρος Καν

Η ταινία «Welcome to New York» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες αύριο. Δείτε το trailer της ταινίας.

Ant1news

Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη ταινία με ήρωα το πρώην αφεντικό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν, τον οποίο υποδύεται ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ.

Ο τίτλος της ταινίας είναι «Welcome to New York» («Καλώς ήρθες στη Νέα Υόρκη») με σκηνοθέτη τον αμερικανό Ειμπελ Φεράρα, ο οποίος διατείνεται πως ο ήρωας δεν είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν.

Ο ήρωας της ταινίας ονομάζεται Ντέβερο. Είναι ένας ισχυρός άνδρας. Ένας άνθρωπος που χειρίζεται δισεκατομμύρια δολάρια κάθε μέρα. Ένας άνθρωπος που ελέγχει την οικονομική μοίρα των εθνών. Ένας άνδρας με μια τρελή και αχαλίνωτη σεξουαλική πείνα. Ένας άνθρωπος που ονειρευόταν να σώσει τον κόσμο και ο οποίος δεν μπορεί να σώσει τον εαυτό του. Ένας τρομοκρατημένος άντρας. Ένας χαμένος άνθρωπος. 

Η ταινία περιέχει ωμό σεξ και πολύ ίντριγκα και φυσικά δεν λείπουν τα όργια. Ατάκες σεξιστικές που παραπέμπουν σε ταινίες πορνό, ενώ ο πρωταγωνιστής εμφανίζεται ουκ ολίγες φορές ολόγυμνος.



Ο πρωταγωνιστής «τυφλός» μπροστά στην ικανοποίηση των ορέξεων του… κάνει πολύ σεξ, ενώ δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμα και βία όταν αδυνατεί να συγκρατηθεί.

Η σύζυγος… Ζακλίν Μπισέ κάνει τα πάντα για τη σωτηρία του συζύγου, ενώ ο ψυχίατρος θέτει ερωτήματα και η κόρη προσπαθεί να καταλάβει.

Δείτε το trailer της ταινίας για να πάρετε μια γεύση: