X

Οι 300 του Λεωνίδα «κατέλαβαν» το Λονδίνο

Σπαρτιάτες στρατιώτες με περικεφαλαίες και τις ασπίδες ανά χείρας κατέκλυσαν το μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ant1news

Αυτή την ημέρα οι Λονδρέζοι θα την θυμούνται για πολύ καιρό… Δεκάδες ημίγυμνοι Σπαρτιάτες με περικεφαλαίες και ασπίδες στα χέρια κατέκλυσαν το μετρό του Λονδίνου εκπλήσσοντας ευχάριστα τους επιβάτες των συρμών.

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, οι εν λόγω άντρες με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς που πήραν το μετρό δεν τρελάθηκαν.

Η αλήθεια είναι ότι η επέλαση των Σπαρτιατών στη βρετανική πρωτεύουσα έγινε για διαφημιστικούς λόγους, για την προώθηση του DVD της ταινίας «300: Rise of an Empire» που αποτελεί συνέχεια της πρώτης ταινίας «300».

Ντυμένοι ως αρχαίοι, Σπαρτιάτες πολεμιστές, οι γυμνασμένοι κύριοι μπήκαν σε συρμό του μετρό, ανέβηκαν στις κυλιόμενες σκάλες, βγήκαν και άρχισαν να τρέχουν στους δρόμους της πόλης, στέλνοντας ένα... μεγάλο μήνυμα: «Η συνέχεια των "300" είναι τώρα διαθέσιμη σε DVD»!

Σημειώνεται ότι το νέο κεφάλαιο της επικής ταινίας λαμβάνει χώρα -αυτή τη φορά- στη θάλασσα, με τον Αθηναίο στρατηγό Θεμιστοκλή να επιχειρεί να ενώσει όλους τους Έλληνες ενάντια στις Περσικές δυνάμεις σε μια μάχη που έγραψε ιστορία.