X

Σπάει ταμεία το Gone girl, κλέβει καρδιές ο Μπεν Άφλεκ

Η νέα ταινία του Μπεν Άφλεκ Gone girl, σπάει ταμεία, όμως ο δημοφιλής ηθοποιός μάλλον χαίρεται περισσότερο από τον ενθουσιασμό της Emily Ratajkowski, για το μεταξύ τους φιλί στην ταινία.

Ant1news

Ο Μπεν Άφλεκ επανέρχεται στην μεγάλη οθόνη με μια ταινία που στο ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες έκανε εισπράξεις 38 εκατομμύρια δολάρια και όλοι προεξοφλούν ότι θα θέσει υποψηφιότητα για τα Όσκαρ.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Τζίλιαν Φλιν το οποίο είναι ήδη best seller.Οι κριτικοί είναι ενθουσιώδεις στις κριτικές τους και πιστεύουν ότι είναι μια ταινία που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό θεατή με τις συνεχείς ανατροπές το μυστήριο και την ένταση που κυριαρχούν.

Συμπρωταγωνίστρια η ταλαντούχα ηθοποιός Ροζαμάουντ Πάικ και σκηνοθέτης ο Ντέιβντ Φίσερ. Το «Κορίτσι που χάθηκε», πραγματεύεται την σύγχρονη κουλτούρα των media αλλά και την σκοτεινή πλευρά των ανθρώπινων σχέσεων και του γάμου.

Σε ότι αφορά το στόρι της ταινίας αναφέρεται στο Νεοϋορκέζο συγγραφέα Νικ Νταν και τη σύζυγό του Εϊμι, η σχέση των οποίων διαλύεται όταν μετακομίζουν στο Μιζούρι για να φροντίσουν την άρρωστη μητέρα του Νικ. Η εικόνα του τέλειου ζευγαριού καταρρέει βίαια όταν εντελώς ξαφνικά, η Έιμι εξαφανίζεται κατά την ημέρα της 5ης επετείου του γάμου τους.

Η παρουσία του Μπεν Άφλεκ, μπορεί να έχει γεμίσει τις κινηματογραφικές αίθουσες με γυναικείο πληθυσμό, αλλά υπάρχει και μια παρουσία στο καστ που συναρπάζει τους άντρες θεατές. Ο λόγος για την Emily Ratajkowski  η οποία φορώντας ένα μίνι γκρι φόρεμα εμφανίστηκε στο «Today show» και μίλησε για την συμμετοχή της στην ταινία και τον συμπρωταγωνιστή της Μπεν Άφλεκ.

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Ο Ben Affleck είναι ένας από τους... ξέρεις... το πρόσωπό του... Μεγάλωσα με το πρόσωπό του.... Πήγα για οντισιόν και υπήρχε ένας γοητευτικός, ψηλός άντρας. Και εγώ είπα: "Ω, Θεέ μου. Ο Ben Affleck"», είπε η νεαρή ηθοποιός. Όσο για το πώς είναι να φιλάς στο στόμα τον Affleck; «Η όλη εμπειρία ήταν σουρεαλιστική» απάντησε η Emily.