X

Ο μύθος των ερωτικών σκηνών του Χόλυγουντ

Το βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας stretch, μαρτυρά πως γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές στο Χόλυγουντ.

Ant1news

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί κάποιες στιγμές για τις καυτές ερωτικές σκηνές των αγαπημένων μας ηθοποιών στο Χόλυγουντ. Από το κατά πόσο είναι αληθινές έως τον τρόπο με τον οποίο γυρίζονται.

Πολλές από τις απορίες σας μπορείτε να λύσετε παρακολουθώντας το βίντεο από τα γυρίσματα της νέας ταινίας  των Patrick Wilson και Brooklyn Decker με τίτλο: «Stretch».

Μια λογική αμηχανία, ένα αναμενόμενο τρακ και γύρω-γύρω ηθοποιοί, σκηνοθέτες, κάμερες φώτα και πολλά άλλα δεν συνθέτουν το ιδανικό τοπίο για μια ερωτική σκηνή άσχετα με την χημεία που μπορεί να έχουν ή να μην έχουν οι γυμνοί ή έστω ημίγυμνοι ηθοποιοί.

Για το καλό της τέχνης όμως όλα τα εμπόδια υπερπηδούνται. Στο βίντεο η Decker στην προσπάθειά της να νιώσει άνετα με τον συμπρωταγωνιστή της, Wilson, τον ενθαρρύνει λέγοντάς του «είσαι καλός», ακολουθούν μερικά χαμόγελα αμηχανίας και η σκηνή ξεκινά. 

Ο σκηνοθέτης δίνει οδηγίες για πιο βρώμικο σεξ και  ο βοηθός ψεκάζει με Evian τους πρωταγωνιστές για να φαίνονται ιδρωμένοι από το ερωτικό πάθος. Σε κάποια στιγμή μάλιστα ακούγεται ο σκηνοθέτης να φωνάζει για να εμψυχώσει του ηθοποιούς του :«Great Fucking».