X

Δείτε το teaser της τρίτης ταινίας «Hunger Games»

Το Mockingjay Part 1, με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lawrence, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους των «Hunger Games»

Ant1news

Οι φανατικοί φίλοι της σειράς ταινιών  «Hunger Games» ,που ανυπομονούσαν για την συνέχεια της  θα χρειαστεί να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα, καθώς τον επόμενο μήνα θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το τρίτο μέρος με τίτλο Mockingjay Part 1, με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lawrence. 

Οι σινεφίλ πήραν μια μικρή γεύση από το τι  τους επιφυλάσσουν οι δημιουργοί της ταινίας παρακολουθώντας το τελευταίο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα κι έχει διάρκεια 60 δευτερολέπτων.

Στο μικρό αυτό απόσπασμα βλέπουμε την ηρωίδα Κάτνις Έβερντιν να επισκέπτεται την περιοχή 12, την πατρίδα της, που έχει καταστραφεί από τις δυνάμεις της Κάπιτολ και τον πρόεδρο Σνόου.

Η Κάτνις περπατά μέσα στα ερείπια, και φτάνει στο παλιό της σπίτι. Όλο το βίντεο έχει επενδυθεί μουσικά  από το soundtrack “Yellow Flicker Beat”, ενώ ακούγεται και η φωνή του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, που στις ταινίες Hunger Games είχε ερμηνεύσει  το ρόλο του Πλούταρχου, να μιλά για την επιστροφή της Κάτνις στο σπίτι.