X

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Avengers:Age of Ultron» που διέρρευσε!

Πάρτε μια γεύση από τη συναρπαστική συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών. Την 1η Μαΐου η επίσημη πρεμιέρα.

Ant1news

Η Marvel μπορεί να ανακοίνωσε ότι το τρέιλερ της ταινίας  «Avengers:Age of Ultron», θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου, αλλά πριν περάσουν 24 ώρες είχε διαρρεύσει ήδη στο Internet.

Η εταιρεία είχε κάνει τους υπολογισμούς της κι είχε προγραμματίσει την μετάδοση του τρέιλερ κατά την διάρκεια του επόμενου επεισοδίου του αδερφού τηλεοπτικού σίριαλ  «Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.» την επόμενη Τρίτη, στο ABC,ενθουσιάζοντας τους φανατικούς φίλους της σειράς που περίμεναν την συνέχεια από το 2012.

Όμως το τρέιλερ κυκλοφόρησε –άγνωστο πως- το βράδυ της Τετάρτης στο διαδίκτυο και οι υπεύθυνοι της εταιρείας έσπευσαν να αποσύρουν το βίντεο από όλα τα site αναρτώντας στην θέση του το επίσημο.

Μάλιστα δεν παρέλειψαν να κάνουν και χιούμορ με την αναστάτωση, βαπτίζοντας υπεύθυνη την κακιά των ταινιών την περιβόητη Hydra!

Οι κριτικοί πάντως δείχνουν ενθουσιασμένοι από την δίλεπτη γεύση που πήραν, μέχρι την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας την 1η Μαΐου του 2015.



Η αγωνία κορυφώνεται καθώς βλέπουμε την ομάδα να βρίσκεται στα κάτω της. Τον «Iron Man» Τόνι Σταρκ - κατά κόσμον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ - να τσακώνεται με τον Θορ τον Κρις Χεμσγουορθ, τον Χουλκ του Μαρκ Ράφαλο να αντιμετωπίζει κρίση συνείδησης, τον Κάπτεν Αμέρικα του Στιβ Ρότζερς να κείτεται τσακισμένος στον δρόμο και τη Μαύρη Χήρα την Σκάρλετ Γιόχανσον να... αυτή είναι απλά η Σκάρλετ Γιόχανσον, αρκεί.