X

Ποιος είπε «Wild» τη Ρις Γουίδερσπουν;

Η νέα ταινία της Ρις Γουίδερσπουν θα βγει στη μεγάλη οθόνη στην Ελλάδα από το 2015.

Ant1news



Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Ρις Γουίδερσπουν, έκανε elegant εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Wild" φορώντας ένα μίντι λευκό στράπλες φόρεμα, ερχόμενη έτσι κόντρα στο ρόλο της ως Σέριλ Στρέιντ. Το look της συμπλήρωσε με σκουλαρίκια από πέτρες μπριγιάν και ζαφείρια, με διαμαντένιο βραχιόλι και δαχτυλίδια, καθώς και nude μυτερές γόβες.

Η αυτοβιογραφική ταινία καταγράφει το οδοιποιρικό της 26χρονης Στρέιντ από τη νότια Καλιφόρνια ως τα βόρεια της πολιτείας της Γουάσινγκτον, ταξίδι συνολικά 1.100 μιλίων. Αφορμή για το ταξίδι ήταν η κατάρρευση της προσωπικής της ζωής. Η μητέρα της έχει μόλις πεθάνει, ο γάμος της έχει πλέον τελειώσει και η ίδια βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο χρήσης ναρκωτικών και περιστασιακών σεξουαλικών σχέσεων. Η μοναξιά της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και οι πάμπολλες αντιξοότητες που συναντά την αναγκάζουν να αντιμετωπίσει πολλά από τα τραύματά της κατάματα και να κάνει μια καινούρια αρχή.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για Όσκαρ γυναικείου ρόλου στην 38 ηθοποιό, αφού έχει ξεπεράσει τον εαυτό της κι έχει αφήσει πίσω της "ασφαλείς" όπως χαρακτηρίστηκαν επιλογές ρόλων, όπως στις ταινίες "Νερό για ελέφαντες" και "Αυτό θα πει πόλεμος".

Τις εντυπώσεις πάντως έκλεψαν στην πρώτη επίσημη του έργου και οι ηθοποιοί Λόρα Ντερν, Ροσάννα Αρκέτ, Κίμπερλι Κόουλ με την αποκαλυπτική τουαλέτα στο χρώμα του πάγου, καθώς και οι Τεντ Ντάνσον, Κέιτ Φλάνερι, Νία Βαρντάλος και Τέσσα Τόμσον.















Η ταινία θα βγει στη μεγάλη οθόνη στη χώρα μας από το νέο έτος.

Δείτε το τρέιλερ: