X

Λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας με τη Νικόλ Κίντμαν

Απαστράπτουσα η 47χρονη σταρ του Χόλιγουντ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Λονδίνο.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Με ένα φιλί στο σύζυγο της, Κηθ Έρμπαν, η 47χρονη Χολιγουντιανή σταρ κατέπληξε τα πλήθη που είχαν κατακλύσει από νωρίς την Leicester Square του Λονδίνου για την πρεμιέρα.

Ο ρόκερ καθόταν πίσω από τη σύζυγο του, όταν εκείνη έδινε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την ταινία, κρατώντας της την ομπρέλα επειδή έβρεχε.

Η Νικόλ προτίμησε μια vintage εμφάνιση για την πρεμιέρα, με ένα μάλλον συντηρητικό μαύρο φόρεμα, το οποίο όμως είχε πολλές «πέτρες» πάνω.

Το Paddington είναι η κινηματογραφική μεταφορά της κλασικής ιστορίας, που μέχρι πρότινος διάβαζαν τα παιδιά σε βιβλίο, όπου μια αρκούδα βρίσκεται και περιφέρεται στο σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου.

Η ολοκλήρωση της ταινίας, με την πρεμιέρα της, έφερε χαρά στην Κίντμαν, μετά το θάνατο του πατέρα της, Άντονι, το Σεπτέμβριο.

Στην επίσημη πρώτη του Αρκούδου το παρών έδωσαν όλοι οι πρωταγωνιστές. Την παράσταση ωστόσο έκλεψε ένας μικρός φίλος της ταινίας που είχε ντυθεί ανάλογα κι η Νικόλ δεν μπόρεσε να του αντισταθεί... Και η Κέιτ Μος, όμως, είχε παιχνιδιάρικη διάθεση ανάλογη με το ύφος του έργου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: