X

«Spectre»- Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ

Σε ένα χρόνο περίπου θα δούμε στους κινηματογράφους την νέα ταινία με Ντάνιελ Κρεγκ και Μόνικα Μπελούτσι.

Ant1news

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια των θρυλικών ταινιών του Τζέιμς Μποντ, η 24η στη σειρά, απόκτησε πλέον όνομα. Η αποκάλυψη του τίτλου της ταινίας έγινε από τον σκηνοθέτη,  Σαμ Μέντες, κατά την διάρκεια εκδήλωσης στα στούντιο Pinewood. Ο τίτλος «Spectre», προέρχεται από το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης που εμπνεύστηκε ο συγγραφέας που δημιούργησε τον Μπόντ, τον Ίαν Φλέμινγκ.

Τον Βρετανό πράκτορα θα ενσαρκώσει στην μεγάλη οθόνη για 4η φορά ο Ντάνιελ Κρεγκ, πλαισιωμένος από την μοναδική Μόνικα Μπελούτσι και την Λέα Σεϊντού. Σε ότι αφορά το ρόλο του κακού προτιμήθηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ, Αυστριακός ηθοποιός, Κρίστοφ Βαλτς.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άλλη εβδομάδα και στην ταινία θα υπάρχουν σκηνές από το Μέξικο Σίτι, την Ταγγέρη, τη Ρώμη, τις Αυστριακές Άλπεις και φυσικά το Λονδίνο. Πάντως ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στα στούντιο της εταιρείας Pinewood στο Μπακινγχαμσάιρ της νοτιοανατολικής Βρετανίας, τα οποία  έχουν χρησιμοποιηθεί για τις τελευταίες ταινίες της σειράς.

Η ταινία πάντως θα αργήσει να βγει στους κινηματογράφους, αφού η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο του 2015 και προς το παρών δεν γνωρίζουμε και πολλά για την πλοκή. Για όσους ενδιαφέρονται πάντως το αυτοκίνητο του πράκτορα θα είναι και πάλι μια Άστον Μάρτιν, αυτή την φορά μοντέλο DB10.