X

Στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Την αποθέωση γνώρισε ο Ντάνιελ Κρεγκ από πλήθος κόσμου που παρακολουθούσε εξ αποστάσεως τα γυρίσματα σκηνής από τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Ant1news

Μία πρόγευση της ταινίας «SPECTRE» με πρωταγωνιστή τον θρυλικό «Πράκτορα 007» είχαν την ευκαιρία να πάρουν δεκάδες Λονδρέζοι στη διάρκεια γυρισμάτων σκηνής στον ποταμό Τάμεση.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και ο Ρόρι Κινίαρ, που είχαν επιβιβαστεί σε φουσκωτό σκάφος για τις ανάγκες της σκηνής, χαιρέτησαν το πλήθος που τους επευφημούσε λίγο πριν ξεκινήσει το γύρισμα.

Η νέα συνέχεια των ταινιών του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «SPECTRE» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου του 2015. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν μόλις αυτό το μήνα αφότου η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι και ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες αποκάλυψαν τον τίτλο, το καστ των ηθοποιών και το νέο αυτοκίνητο της ταινίας, αλλά δεν είπαν παρά μόλις λίγες πληροφορίες για την πλοκή.

Ωστόσο, ανησυχία στους παραγωγούς προκάλεσε η επίθεση χάκερς στους υπολογιστές της Sony Pictures που έκλεψαν το σενάριο και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να επιδιώξουν τη δημοσίευση του.