X

Λάμψη κινηματογραφικών αστέρων στα Critics Choice Awards

Η εποχή του Χόλυγουντ είναι τώρα και οι σταρς του κινηματογράφου βάζουν τα «καλά» τους και κάνουν τις εμφανίσεις τους, μαζεύοντας βραβεία και.... υποψηφιότητες.

Ant1news

Τα βραβεία «Critics Choice» δόθηκαν το βράδυ της Πέμπτης και ανάμεσα στις σταρς που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ήταν η Αντζελίνα Τζολί, η Ρις Γουίδερσπουν, η Φελίσιτι Τζόουνς, η Κίρα Νάιτλι και η Τζουλιάν Μουρ.

Ο Ρόζαμουντ Πάικ, η Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Μάικλ Κίτον, ήταν επίσης εκεί.

Η απονομή τους έγινε λίγες ώρες αφού είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, που θα απονεμηθούν στις 22 Φεβρουαρίου στο Dolby Theatre.

Το «Boyhood» κέρδισε τις εντυπώσεις στην 20η απονομή των βραβείων Critics Choice Movie, κερδίζοντας επιπλέον και τρία βραβεία, αυτό της καλύτερης ταινίας, της καλύτερης σκηνοθεσίας και του Β Γυναικείου ρόλου, στην Πατρίσια Άρκετ.. Τα βραβεία Α Ανδρικού και Α Γυναικείου ρόλου απέσπασαν ο Μάικλ Κίτον και η Τζουλιάν Μουρ αντίστοιχα. Και οι δύο είναι υποψήφιοι στις αντίστοιχες κατηγορίες των Όσκαρ.

Το «The Grand Budapest Hotel» που είναι υποψήφιο για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, και όχι μόνο…-κέρδισε το βραβείο της καλύτερης κωμωδίας.

Το «Gone Girl» που ήταν η μεγάλη ανατροπή στις υποψηφιότητες των Όσκαρ, αφού έμεινε απ’έξω, κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο σενάριο, το οποίο μοιράστηκε με το «Birdman».