X

Η κόρη και η γυναίκα του Cobain στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Ανέκδοτα τραγούδια και οπτικοακουστικό υλικό από τη ζωή του τραγουδιστή των Nirvana για πρώτη φορά.

Ant1news

Η χήρα και η κόρη του Kurt Cobain, βρέθηκαν στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance, όπου έγινε η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αυτόχειρα μουσικού, με τίτλο «Kurt Cobain: Montage of Heck».

Η Courtney Love, μαζί με την κόρη της, Frances Bean Cobain ήταν παρούσες στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αυτόχειρα μουσικού Kurt Cobain. Τις δύο γυναίκες συνόδευσε ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Brett Morgen.

Η ταινία με τίτλο «Kurt Cobain: Montage of Heck» περιλαμβάνει ιδιωτικά βίντεο, από τις ηχογραφήσεις του συγκροτήματος Nirvana, καλλιτεχνικά έργα του, φωτογραφίες και αφηγήσεις από δημοσιογράφους για άγνωστες πτυχές της ζωής του (όσες υπάρχουν και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας).

«Αυτό είναι το πρώτο και το μοναδικό ντοκιμαντέρ για τον Kurt Cobain που τα περιέχει όλα. Όλη η ταινία είναι για τα στοιχεία που τον περιβάλλουν. Οπότε, οι φαν των Νirvana μπορούν να προσέλθουν. Μισή ώρα άπαιχτης μουσικής περιέχεται στα 110 λεπτά υλικού που δεν έχει ξαναδεί κανένας» είπε ο σκηνοθέτης.

Την παραγωγή του ντοκιμαντέρ έκανε η κόρη του Cobain, Frances Bean.

Το Φεστιβάλ του Sundance διαρκεί μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.