X

Ο Κρις Πρατ είναι ο νέος Ιντιάνα Τζόουνς;

Τον Κρις Πρατ φαίνεται ότι «κοιτάζουν» οι παραγωγοί της Ντίσνεϊ για να ενσαρκώσει το θρυλικό αρχαιολόγο, Ιντιάνα Τζόουνς.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημοτροπούλου

Ο 35χρονος ηθοποιός, ο οποίος από παχουλός γκαφατζής ηθοποιός μετατράπηκε σε sex symbol για λογαριασμό της ταινίας «Οι φύλακες του Γαλαξία», είναι ο επικρατέστερος για το νέο σίκουελ ταινιών που θέλει να κάνει η Ντίσνεϊ.

Ο Χάρισον Φόρντ όμως, ο οποίος έχει ταυτιστεί με το περιπετειώδη ήρωα, φαίνεται ότι έχει αρκετές αντιρρήσεις για τον Πρατ, αφού σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έχει εκδηλώσει ο ίδιος την επιθυμία να υποδυθεί τον «Ίντι» για τελευταία φορά.

Δεν αποκλείει όμως, το γεγονός της συμμετοχής του ανερχόμενου ηθοποιού μαζί του στην ταινία. Φαίνεται μάλιστα, ότι υπάρχουν και προτάσεις στην εταιρεία παραγωγής για το σενάριο. Είτε να εμφανιστεί ο Πρατ ως ο γιος του 72χρονου θρύλου, που θα αναλάβει πλέον τα ηνία για σπουδαίες αρχαιολογικές ανακαλύψεις, είτε να υποδυθεί το Φορντ σε νεαρή ηλικία.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη Ντίσνεϊ.

Ο Κρις Πρατ είναι παντρεμένος με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Άννα Φάρις. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων, “Οι φύλακες του Γαλαξία”-  “Zero Dark Thirty”-“Lego the movie”, καθώς και από το “Moneyball” με τον Μπρατ Πιτ και το “Delivery Man” με τον Βινς Βον, ενώ  αρχές του καλοκαιριού θα βγει στις αίθουσες το “Jurrasic World” όπου πρωταγωνιστεί.

Δείτε το τρέιλερ του Jurrasic World: