X

Η Μόνικα Μπελούτσι σέξι χήρα στον Τζέιμς Μποντ

Αν και ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια στα μαύρα η Μόνικα Μπελούτσι είναι… σκανδαλωδώς σέξι.

Ant1news

 

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που δεν χρειάζεται να γδυθούν για να είναι sexy. Μπορούν να το κάνουν ακόμη και ντυμένες από την κορυφή ως τα νύχια. Η Μόνικα Μπελούτσι σίγουρα είναι μια από αυτές.

Η 50άρα ιταλίδα καλλονή για τις ανάγκες της πολυαναμενόμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ, Spectre «μεταμορφώνεται» σε σέξι χήρα που όλοι οι άντρες θα ήθελαν… να παρηγορήσουν.

Η Μόνικα Μπελούτσι, συνοδευομένη από τον κινηματογραφικό πράκτορα 007, Ντάνιελ Κρεγκ, κλήθηκε να γυρίσει τη σκηνή μίας κηδείας στην ιταλική πρωτεύουσα. Φορώντας ένα μαύρο ταγέρ και ψηλές μαύρες μπότες και ένα βέλο να κρύβει το πανέμορφο πρόσωπό της, η εκρηκτική ηθοποιός είναι σκέτος... πειρασμός!


Αλλά και ο βρετανός ηθοποιός, Ντάνιελ Κρεγκ, παραδίδει μαθήματα κομψότητας, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι που συνδυάζει με μία μαύρη καπαρντίνα, δερμάτινα γάντια και παπούτσια.

Εκτός όμως από τους πρωταγωνιστές, τα βλέμματα έκλεψε και το νέο αμάξι του θρυλικού «Πράκτορα 007, που απαθανάτισε για πρώτη φορά ο κινηματογραφικός φακός. Οι σχεδιαστές του υπερπολυτελούς αμαξιού λένε ότι έχει «κάτι από το μέλλον» ενώ παίρνουν προληπτικά μέτρα, ώστε να μην αντιγράψουν άλλοι κατασκευαστές τον κινητήρα του.