X

«Σπάει» τα ταμεία η τελευταία ταινία του Πολ Γουόκερ

Το παγκόσμιο άνοιγμα του "Fast and Furious 7"  έφτασε τα 143.6 εκ. δολάρια. Πέρασε στην «κούρσα» ακόμη και την πολυσυζητημένη ταινία "50 Αποχρώσεις του Γκρι".

Ant1news

«Σπάει» τα ταμεία το Fast and Furious 7, η τελευταία ταινία του πρόωρα χαμένου Πολ Γουόκερ, αφού κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής του, πέρασε στην «κούρσα» ακόμη και την πολυσυζητημένη ταινία "50 Αποχρώσεις του Γκρι".

Οι συντελεστές του Fast and Furious 7 αποφάσισαν να τελειώσουν την ταινία με ειδικά εφέ και κασκαντέρ τα αδέλφια του Πολ Γουόκερ, όταν ο δεύτερος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. 

Το παγκόσμιο άνοιγμα του «Fast and Furious 7» έφτασε τα 143.6 εκ. δολάρια στην Αμερική και τα 384 εκ. δολάρια σε 14.009 αίθουσες σ' ολόκληρο τον κόσμο. Με το νούμερο αυτό, η ταινία παίρνει την τέταρτη θέση μεγαλύτερου ανοίγματος στην ιστορία, μετά τα «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου» (483.2 εκ. δολάρια), «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκηψ» (394.4 εκ. δολάρια) και «The Avengers» (392.5 εκ. δολλάρια), ενώ ταυτόχρονα είναι η πιο επιτυχημένη ταινία που βγήκε ποτέ Απρίλιο και η πιο εμπορική ταινία του κάθε μέλους του καστ που, ομολογουμένως, έχουν κάποιους εισπρακτικούς θριάμβους στην καριέρα τους.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το «Fast and Furious 7» θα είναι η πρώτη ταινία του franchise που θα περάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε εισπράξεις.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: