X

Οι ταινίες της εβδομάδας

Η νέα ταινία αριστούργημα για όλη την οικογένεια του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Πητ Ντόκτερ, «Τα μυαλά που κουβαλάς» ξεχωρίζει με άνεση ανάμεσα στις επτά νέες ταινίες που ανοίγουν από σήμερα στις αίθουσες.

Ant1news

Επτά νέες ταινίες κάνουν την εμφάνισή τους στις αίθουσες των κινηματογράφων αυτή την εβδομάδα. Πάρτε τα ποπ κορν ανά χείρας και καλή προβολή!

«Τα μυαλά που κουβαλάς» (Κινούμενα σχέδια, 2015, ΗΠΑ, 94’) των  Πιτ Ντόκτερ, Ρονάλντο Ντελ Κάρμεν. Με τις φωνές των Εϊμι Πόλερ, Μπιλ Χέιντερ, Μίντι Κέιλινγκ

 

Η 11χρονη Ράιλι μετακομίζει με την οικογένειά της από τις μεσοδυτικές πολιτείες στο Σαν Φρανσίσκο και τα συναισθήματά της (Χαρά, Θυμός, Θλίψη, Αηδία και Φόβος) προσπαθούν να την κατευθύνουν, σε διαρκή αντιπαράθεση μεταξύ τους, στην καινούργια ζωή της.

«We are your friends» (Δραματική, 2015, Μ. Βρετανία-Γαλλία-ΗΠΑ, 96’) του  Μαξ Τζόζεφ. Με τους Ζακ Εφρον, Εμιλι Ρατακόφσκι, Γουές Μπέντλεϊ

 

Ο άσημος DJ Κόουλ και η παρέα του προσπαθούν να ξεφύγουν από το Σαν Φερνάντο Βάλεϊ του Λος Άντζελες και να μετακομίσουν –πού αλλού;– στο Χόλιγουντ. Ένα βράδυ ο νεαρός γνωρίζει τον φτασμένο DJ Τζέιμς, ο οποίος γίνεται ο μέντοράς του. Ο Κόουλ, όμως, ερωτεύεται την κοπελιά του και τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται επικίνδυνα.

«Φάλσταφ» (Δραματική, 1965, Γαλλία-Ισπανία-Ελβετία, 115’) του Ορσον Γουέλς. Με τους Ορσον Γουέλς, Ζαν Μορό, Τζον Γκίλγκουντ

 

Ο ξεφαντωτής χοντρομπαλάς Φάλσταφ ζει σε ένα χαμαιτυπείο του Λονδίνου. Εκεί γνωρίζει τον πρίγκιπα Χαλ, κληρονόμο του θρόνου, ο οποίος προτιμά να περνά τον καιρό του με τον γερο-γλεντζέ παρά βουτηγμένος στη βασιλική προσποίηση. Όλα αυτά μέχρι να γίνει ο επόμενος βασιλιάς της Αγγλίας.

«Το χάρισμα» (Θρίλερ, 2015, ΗΠΑ) του Αλφόνσο Πογιάρτ. Με τους Κόλιν Φάρελ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Αντονι Χόπκινς

 

Ένας πρώην συνεργάτης του FBI με παραψυχολογικές ικανότητες αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για να συλλάβει έναν μεθοδικό, χωρίς φανερό κίνητρο serial killer.

«The Transporter Refueled» (Περιπέτεια, 2015, Γαλλία-Κίνα, 96’) της Καμίλ Ντελαμάρ. Με τους Εντ Σκρέιν, Λόαν Σαμπανόλ

 

Ο μισθοφόρος ως οδηγός κάθε είδους τροχοφόρας διαφυγής Φρανκ Μάρτιν αναλαμβάνει μια αποστολή που θα τον παγιδεύσει ανάμεσα σε μια μοιραία γυναίκα, έναν Ρώσο αρχιμαφιόζο και τον συνταξιούχο μυστικό πράκτορα πατέρα του.

«Σκλάβα της αγάπης» (Δραματική, 1976, Σοβιετική Ένωση, 94’) του Νικίτα Μιχάλκοφ. Με τους Γέλενα Σολοβέι, Ρόντιον Νακαπέτοφ

 

Στην Κριμαία του 1918 γυρίζεται μια βωβή ταινία με πρωταγωνίστρια τη Ρωσίδα σταρ της εποχής Όλγα Βεζένσκαγια. Ο εμφύλιος μεταξύ των μπολσεβίκων και των τσαρικών βρίσκεται ακόμη μακριά, αλλά οι πρώτες ελλείψεις έχουν ήδη εμφανιστεί. Η Όλγα περιμένει ματαίως τον συμπρωταγωνιστή και εραστή της Μαξάκοφ να έρθει από τη Μόσχα, ενώ ταυτόχρονα έχει αρχίσει να αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με τον οπερατέρ Βίκτορ.

«Τρελό θηριοτροφείο: Η νέα γενιά» (Κωμωδία, 2015, ΗΠΑ, 99’) των Τζον Φράνσις Ντέιλι, Τζόναθαν Μ. Γκόλντσταϊν. Με τους Εντ Χελμς, Κριστίνα Απλγκεϊτ,

 

Η επιρρεπής στην γκάφα τετραμελής οικογένεια Γκρίσγουολντ ξεκινά ένα οδικό ταξίδι προς το πάρκο αναψυχής Walley World, διασχίζοντας την Αμερική και αντιμετωπίζοντας μια σειρά από ανέλπιστα εμπόδια.