X

Ξανά “James Bond” o Ντάνιελ Κρεγκ μετά το “Spectre”;

Αν και έλεγε ότι προτιμά «να κόψει τις φλέβες του», οι φήμες επιμένουν δεν αποκλείεται να είναι και ο επόμενος «James Bond».

Ant1news

Την τύχη του Ντάνιελ Κρεγκ θα την ζήλευαν πολλοί!

Ο δημοφιλής ηθοποιός την τελευταία δεκαετία ενσαρκώνει τον «μυστικό πράκτορα 007», σημειώνοντας κάθε φορά ρεκόρ εισιτηρίων και ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά το κασέ του, αλλά και τη φήμη του.

Παρ' όλα αυτά φαίνεται να ασφυκτιά μέσα στο κοστούμι του πράκτορα Bond καθώς δηλώνει πως θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του παρά να αρθρώσει ξανά με το γνωστό παροιμιώδη στόμφο τη φράση: My name is Bond, James Bond.

Ο δημοφιλής ηθοποιός  θέλει να …προχωρήσει στην καριέρα του, όπως δηλώνει  στο «London's Time Out magazine», και να ενσαρκώσει κι άλλους, ενδιαφέροντες ρόλους, ωστόσο όπως αποκαλύπτει, τον δεσμεύει με συμβόλαιο η παραγωγός εταιρεία για ακόμα μια ταινία.

Μάλιστα, ενώ τίποτε δεν φαινόταν ικανό να πείσει τον Ντάνιελ Κρεγκ να πρωταγωνιστήσει σε άλλη μια ταινία «James Bond», μόλις σήμερα οι παραγωγοί της, οι οποίοι φαίνεται να ρίχνουν «χρυσάφι στα πόδια του», αποκάλυψαν στην εφημερίδα «Independent» ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο για να πείσουν τον περιζήτητο σταρ να ενσαρκώσει τον ρόλο του Bond, έστω για τελευταία φορά.

 

Ο Βρετανός ηθοποιός πολύ πρόσφατα «στόλισε» τον θρυλικό πράκτορα «007», χαρακτηρίζοντας τον ως «μισογύνη, σεξιστή και αξιολύπητο», λαμβάνοντας ως απάντηση από την εταιρεία παραγωγής μια γερή «κατσάδα».

Ο ίδιος προσπάθησε να μαζέψει τα …ασυμμάζευτα, κατά την άφιξη του στην πρεμιέρα της ταινίας «Spectre» («βγαίνει» στις 12 Νοεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους) , δηλώνοντας «σιχαίνομαι να με βλέπω στην οθόνη, όμως λατρεύω να υποδύομαι τον Τζέιμς Μποντ».

Φαίνεται ότι «είναι πολλά τα λεφτά!» για να κρατήσουν τον Κρεγκ απαθή σε μια τέτοια πρόταση και όλα δείχνουν ότι μάλλον έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά  το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει σε νέες περιπέτειες του μυστικού  πράκτορα.