X

Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Σάσα Μπάρον Κοέν (βίντεο)

Ο αμφιλεγόμενος ηθοποιός μεταμορφώνεται σε Άγγλο χούλιγκαν. Σε ρόλο-έκπληξη η Πενέλοπε Κρουζ. ΠΡΟΣΟΧΗ: το τρέιλερ περιέχει σκηνές βίας!

Ant1news

Ο γνωστός, από τους ρόλους του ως «Ali G» (2002), «Μπόρατ» (2006), «Μπρούνο» (2009) και «Δικτάτορας» (2012), Βρετανός -με εβραϊκή καταγωγή- κωμικός Σάσα Μπάρον Κοέν ετοιμάζει νέα ταινία. Ο τίτλος αυτής, «The Brothers Grimsby». Όπως και στις προηγούμενες ταινίες, ο πρωταγωνιστικός ρόλος και το σενάριο του ανήκουν. Σκηνοθετεί ο Γάλλος Λουί Λετεριέ («Η συμμορία των μάγων», «The incredible Hulk»).

Ο Κοέν αυτή τη φορά εμφανίζεται ως Άγγλος χούλιγκαν από την επαρχιακή πόλη Γκρίμσμπι, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον μυστικό πράκτορα αδερφό του (Μαρκ Στρονγκ), σε μια κοινή αποστολή για την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας.

Στην ταινία έναν ρόλο-έκπληξη έχει και η Πενέλοπε Κρουζ!

 

Η σουρεαλιστική αυτή κωμωδία, με το σαρκαστικό χιούμορ που χαρακτηρίζει τις δουλειές του ήδη μία φορά υποψήφιου για Οσκαρ Σεναρίου (Μπόρατ, 2007), Κοέν, έχει ήδη ενοχλήσει τους κατοίκους του Γκρίμπσμπι οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον τρόπο σκιαγράφησης τους. Από την άλλη έχουν ήδη κυκλοφορήσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες στην ταινία η Βασίλισσα της Αγγλίας προσβάλλεται από τον ιό του AIDS και στη συνέχεια μεταδίδει στον... Πάπα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας (προσοχή, περιέχει σκηνές βίας) για να πάρετε μια πρώτη γεύση.