X

Πρεμιέρα για το Chevalier στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Πανελλήνια πρεμιέρα ύστερα από την επιτυχημένη και βραβευμένη παρουσίαση στο εξωτερικό. Πώς σχολίασε την πρεμιέρα ο πρωταγωνιστής, Σάκης Ρουβάς.

Ant1news

Πρεμιέρα στο 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης έκανε η ταινία Chevalier, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σάκης Ρουβάς.

Πρόκειται για πανελλήνια πρεμιέρα ύστερα από την επιτυχημένη παρουσίαση της ταινίας της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη στο εξωτερικό, όπου απέσπασε αρκετές διακρίσεις και βραβεία.

Συγκεκριμένα, στο 21ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σεράγεβο το Chevalier κέρδισε την Ειδική Μνεία της Κριτικής Επιτροπής και ο Σάκης Ρουβάς με όλο το cast των ηθοποιών κέρδισαν Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας. Επίσης, απονεμήθηκε στην ταινία η κορυφαία διάκριση στο BFI London Film Festival.

Πλέον η πολυαναμενόμενη ταινία Chevalier αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, όπου θα προβάλλεται από την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου.

Ο Σάκης Ρουβάς, φανερά ενθουσιασμένος και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας, ενώ λίγη ώρα αργότερα ανήρτησε και τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Η υπόθεση της ταινίας:

Έξι άνδρες (Κέντρος, Κορώνης, Μουρίκης, Παπαδημητρίου, Πυρπασόπουλος και Ρουβάς) βρίσκονται σε ένα σκάφος και σε μία στιγμή πλήξης αποφασίζουν να παίξουν ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι για να βρουν ποιος είναι ο «καλύτερος σε όλα», αρχίζοντας να μετρούν τις επιδόσεις τους στα πάντα, από το πώς φτιάχνεται μια καλή αχινοσαλάτα μέχρι τα επίπεδα της χοληστερίνης! Το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό, ενώ κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής!