X

Έρχεται στους κινηματογράφους το “Chevalier”

Μια διαφορετική ταινία, που έχει λάβει ήδη αρκετές διακρίσεις στο εξωτερικό, έρχεται την Πέμπτη στους κινηματογράφους. Σάκης Ρουβάς και Γιώργος Πυρπασόπουλος μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Ant1news

 

Πρεμιέρα κάνει αύριο στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας η ταινία της βραβευμένης Ελληνίδας σκηνοθέτη, Αθηνάς Τσαγγάρη, η οποία σε αυτήν την ξεχωριστή δουλειά συνεργάζεται με τον διακεκριμένο σεναριογράφο Ευθύμη Φιλίππου.

Πρόκειται για την ταινία «Chevalier/Ο Καλύτερος Γενικότερα», μια καυστική και τρυφερή σάτιρα για τον ανδρικό ανταγωνισμό, και όχι μόνο.

Με πρωταγωνιστές τους Σάκη Ρουβά, Γιώργο Κέντρο, Πάνο Κορώνη, Βαγγέλη Μουρίκη, Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Πυρπασόπουλο η ταινία, η οποία έχει λάβει ήδη αρκετές διακρίσεις στο εξωτερικό, αναμένεται να τύχει μεγάλης αποδοχής από το κοινό.

Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα σκάφος. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier.  Το Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

 

Γνωρίστε τους χαρακτήρες της ταινίας:

Δημήτρης

Γιάννης

Γιατρός

Γιώργος

Χρήστος

Ζοζέφ

Το τρέιλερ της ταινίας: