X

Λάμψη και χλιδή στην πρεμιέρα του νέου “Star Wars” (φωτό)

Η πρεμιέρα του Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες, παρουσία των πρωταγωνιστών και πολλών σταρ του Χόλιγουντ.

Ant1news

Περίπου σαράντα χρόνια μετά την πρώτη ταινία του Τζορτζ Λούκας, οι διάσημοι χαρακτήρες μαζί με μια νέα σειρά ηρώων με σκηνοθέτη τον Τζέι Τζέι Έιμπραμς, οδηγούν το Star Wars στο μέλλον.

Στο καστ της νέας ταινίας, πέρα από τους παλιούς Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ, Μαρκ Χάμιλ, Αντονι Ντάνιελς, Πίτερ Μέιχιου και Κένι Μπέικερ έρχονται να προστεθούν τα ονόματα των Τζον Μπογιέγκα, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Άνταμ Ντράιβερ, αλλά και της γοητευτικής και βραβευμένης με Όσκαρ για τη συμμετοχή της στο «12 χρόνια σκλάβος», Λουπίτα Νιόνγκο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λαμπερή πρεμιέρα έγινε στο Λος Άντζελες και πάνω στο χαλί εκτός από τους γνωστούς πρωταγωνιστές «περπάτησαν» προς μεγάλη ικανοποίηση όλων οι αγαπημένοι χαρακτήρες R2-D2, και C-3PO καθώς και το νέο αστέρι « BB-8».

«Το Ξύπνημα της Δύναμης» βγαίνει στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ την Ελλάδα θα προβληθεί μια εβδομάδα αργότερα, στις 24 Δεκεμβρίου.

Εκατοντάδες φανατικοί θαυμαστές του Star Wars κατέκλυσαν την λεωφόρο του Χόλιγουντ με την ελπίδα να εξασφαλίσουν μια θέση στην πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα του νέου κύκλου της επικής σειράς.