X

Οι ταινίες της εβδομάδας

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους. Δείτε τα τρέιλερ των ταινιών!

Ant1news

Δράση, έρωτας, επιστημονική φαντασία και πολύ δράμα θα επικρατήσει αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας καλύπτουν όλα τα γούστα των σινεφίλ.

Δείτε όλες τις νέες ταινίες που ξεκινούν σήμερα και κλείστε τα εισιτήριά σας σε κάποιο θερινό σινεμά!

Αγάπα με αν τολμάς (Κομεντί, 2003, Γαλλία / Βέλγιο, 93’) του Γιαν Σαμιέλ. Με τους Μαριόν Κοτιγιάρ, Γκιγιόμ Κανέ.

 

Η συνεύρεση των των Μαριόν Κοτιγιάρ και Γκιγιόμ Κανέ στην οθόνη προτού επισημοποιηθεί η σχέση τους είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Ιδανική ταινία για όσους αγαπούν την «Αμελί»!

Ημέρα ανεξαρτησίας: Νέα απειλή (Επιστημονικής φαντασίας 2016, ΗΠΑ, 120’) του Ρόλαντ Εμεριχ. Με τους Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μπιλ Πούλμαν, Μάικα Μονρό

 

Ο Ρόλαντ Εμεριχ ξανασυναντά τους εξωγήινούς του σαν να μην πέρασε μια μέρα, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη «Ημέρα Ανεξαρτησίας». Την θέση των παλιών (Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μπιλ Πούλμαν) που έχουν πια γκριζάρει πήραν οι νέοι (Λίαμ Χέμσγουορθ, Μάικα Μονρό) με νέα όπλα (λέιζερ) αλλά και νέα κόλπα.

Ένας χαρισματικός άνθρωπος (Δράμα, 2016, Μ. Βρετανία / ΗΠΑ, 104’) του Μάικλ Γκράντατζ. Με τους Κόλιν Φερθ, Τζουντ Λο, Νικόλ Κίντμαν, Γκάι Πιρς.

 


Η σχέση του εκδότη Μάξγουελ Πέρκινς με τον πληθωρικό συγγραφέα Τομ Γουλφ καταδικάζεται από τα κλισέ, τις μανιέρες και την υπερβολή. Και την, επώδυνη πλέον, Νικόλ Κίντμαν.

Ο κύριος Οβε  (Δράμα, 2015, Σουηδία, 116’) του Χάνες Χολμ. Με τους Ρολφ Λάσγκαρντ,
Ζοζάν Ακγκιούν

 

Το πένθος για τη γυναίκα του καταφέρνει να μαλακώσει τον ηλικιωμένο και στριφνό άντρα, όταν δίπλα του μετακομίζει μια οικογένεια με δύο παιδιά.

Παρίσι, Τέξας (Δράμα, 1984, Δ. Γερμανία / Γαλλία / Μ. Βρετανία, 147’) του Βιμ Βέντερς. Με τους Χάρι Ντιν Στάντον, Ναστάζια Κίνσκι

 

Ο Χάρι Ντιν Στάντον, είναι ένας άντρας που καταρρέει όπως ο κόσμος που γνώριζε, όπως το αμερικανικό όνειρο στο οποίο ακόμα πιστεύει, σε μια αέναη και παραπαίουσα αναζήτηση για το παιδί, το σπίτι, την ταυτότητά του.

Τα φτερά του έρωτα (Δράμα, 1987, Δ. Γερμανία / Γαλλία, 128’) του Του Βιμ Βέντερς. Με τους Μπρούνο Γκαντς, Σολβέιγ Ντομαρτέν.

 

Το υπέροχο υπαρξιακό παραμύθι του Γερμανού σκηνοθέτη καθόρισε τη σινεφίλ, αλλά και την ποπ κουλτούρα των 80s. Η ιστορία ενός αγγέλου ο οποίος παρατηρεί τον κόσμο και αποφασίζει να γίνει άνθρωπος γιατί ερωτεύεται τη ζωή και μια αγγελική ακροβάτισσα.