X

Οι ταινίες της εβδομάδας

Με την θρυλική κωμωδία «Ghostbusters» ανοίγει η αυλαία της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας που ξεκινά την Πέμπτη, 28 Ιουλίου.

Ant1news

«Ghostbusters», «Μαμάδες με κακή διαγωγή», «Ποιος κλέβει ποιον;», «Η Μάγκι έχει σχέδιο», «Η αγωνία του τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι», «Funny Face» οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες. Δείτε τα τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους.

«Ghostbusters» (Κωμωδία, 2016, ΗΠΑ, 116’) του Πολ Φιγκ. Με τους Μελίσα ΜακΚάρθι, Κρίστεν Γουίγκ, Λέσλι Τζόουνς, Κέιτ ΜακΚίνον

 

Δυο φιλενάδες, πιστές στην ύπαρξη του υπερφυσικού, οργανώνουν μια τετραμελή θηλυκή ομάδα κυνηγών φαντασμάτων, δεν φαντάζονται όμως πως η απειλή που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι πολύ μεγαλύτερη από τις δυνάμεις τους.

«Μαμάδες με κακή διαγωγή» (Κωμωδία, 2016, ΗΠΑ, 101’) των Τζον Λούκας, Σκοτ Μουρ. Με τους Μίλα Κούνις, Κρίστεν Μπελ, Κριστίνα Απλγκεϊτ, Κάθριν Χαν

 

Η Έιμι είναι μια εργαζόμενη μητέρα που ξεθεώνεται για να χωρέσει τα πάντα στο 24ωρό της. Έτοιμη να χωρίσει με τον άντρα της και νιώθοντας περιθωριοποιημένη από τις «υποδειγματικές» μανάδες του σχολείου των παιδιών της, ενώνει τις δυνάμεις της με δύο ακόμα συμπάσχουσες και αποφασίζει να το γλεντήσει ως μαμά με κακή διαγωγή.

«Ποιος κλέβει ποιον;» (Περιπέτεια, 2016, Ισπανία-Αργεντινή-Γαλλία, 96’) του Ντανιέλ Καλπαρσόρο. Με τους Λουίς Τοσάρ, Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα

 

Μια ομάδα ληστών εισβάλλει σε μια τράπεζα της Βαλένθια. Παίρνοντας τα χρήματα και το περιεχόμενο από πολλές θυρίδες, προσπαθούν να διαφύγουν από ένα υπόγειο τούνελ. Εκείνο όμως έχει πλημμυρίσει, κάτι που τους αναγκάζει να παραμείνουν εγκλωβισμένοι στην τράπεζα, ενώ οι πραγματικές προθέσεις τους αρχίζουν σιγά σιγά να αποκαλύπτονται.

«Η Μάγκι έχει σχέδιο» (Κομεντί, 2015, ΗΠΑ, 98’) της Ρεμπέκα Μίλερ. Με τους Γκρέτα Γκέργουιγκ, Ιθαν Χοκ, Τζούλιαν Μουρ

 

Το σχέδιο της Μάγκι να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική, το οποίο θα μεγαλώσει μόνη της, καταστρέφεται όταν γνωρίζει τον Τζον, έναν παντρεμένο καθηγητή πανεπιστημίου τον οποίο ερωτεύεται.

«Η αγωνία του τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι» (Δραματική, 1972, Δ. Γερμανία-Αυστρία, 101’) του Βιμ Βέντερς. Με τους Αρθουρ Μπράους, Ερρικα Πλούχαρ

 

Ο Γιόζεφ Μπλοκ είναι ένας ερασιτέχνης τερματοφύλακας που σε έναν εκτός έδρας αγώνα διαπληκτίζεται με τον διαιτητή και αποβάλλεται. Περιφέρεται άσκοπα στην πόλη, συναντά μια ταμία κινηματογράφου και περνά τη νύχτα μαζί της. Το επόμενο πρωί, χωρίς προφανή λόγο, τη δολοφονεί.

«Funny Face» (Κομεντί, 1957, ΗΠΑ, 103’) του Στάνλεϊ Ντόνεν. Με τους Οντρεϊ Χέπμπορν, Φρεντ Αστέρ, Κέι Τόμσον

 

Ο διάσημος φωτογράφος Ντικ Έιβερι ανακαλύπτει στο πρόσωπο μιας νεαρής υπαλλήλου βιβλιοπωλείου μια πολύ φωτογενή γυναίκα. Εκείνη θα δεχτεί απρόθυμα να παίξει το ρόλο του μοντέλου μόδας, αλλά ένα ταξίδι στο Παρίσι θα της αλλάξει τη ζωή και τις ιδέες.