X

Στα σκαριά ο “Φόνος ενός ιερού ελαφιού”

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Ο φόνος ενός ιερού ελαφιού» όπου πρωταγωνιστούν η Νικόλ Κίντμαν και ο Κόλιν Φάρελ.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Στο Σινσινάτι των ΗΠΑ ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Ο φόνος ενός ιερού ελαφιού», με πρωταγωνιστές τον Colin Farrell, με τον οποίο ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε συνεργαστεί ξανά στην τελευταία του ταινία «Ο Αστακός», αλλά και τη Nicole Kidman.

Η ταινία του Λάνθιμου  «Ο Αστακός» όπου πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής  χολιγουντιανός σταρ, έτυχε ευρείας αποδοχής διεθνώς κι έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια από κριτικούς κινηματογράφου.

Η ταινία αναφέρεται στοn Steven , έναν χαρισματικό χειρουργό, ο οποίος αναγκάζεται να κάνει μεγάλες θυσίες όταν η ζωή του καταρρέει εξαιτίας ενός έφηβου αγοριού το οποίο έχει πάρει υπό την προστασία του. Η Nicole Kidman υποδύεται τη σύζυγό του.

Στο καστ των ηθοποιών προστέθηκε πρόσφατα και η Alicia Silverstone αλλά και η Raffey Cassidy, γνωστή από το ρόλο της στην ταινία «Tomorrowland».

Το σενάριο συνυπογράφουν ο Γιώργος Λάνθιμος με τον επί χρόνια συνεργάτη του Ευθύμη Φιλίππου. «Ο φόνος ενός ιερού ελαφιού» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2017.