X

Οι ταινίες της εβδομάδας

Επτά ταινίες «προσγειώνονται» στις αίθουσες, ανάμεσά τους και μία παιδική για τους μικρούς σινεφίλ.

Ant1news

 Επτά ταινίες διαφορετικής υφής έτοιμες να καλύψουν όλα τα γούστα περιλαμβάνονται στη σινέ ατζέντα της εβδομάδας.

Δείτε τα τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους!

«Πάρτι... με λουκάνικα» (Κωμωδία, 2016, 89’, ΗΠΑ) των Γκρεγκ Τίρναν, Κόνραντ Βέρνον. Με τις φωνές των Σεθ Ρόγκεν, Κρίστεν Ουίγκ, Εντουαρντ Νόρτον, Σάλμα Χάγεκ

 

Σε ένα σούπερ μάρκετ όπου τα τρόφιμα και τα άλλα προϊόντα πιστεύουν πως, όταν αγοραστούν, οι πελάτες τα περιποιούνται και περνούν μαζί τους μια ευτυχισμένη ζωή, ένα λουκάνικο ανακαλύπτει τη φρικτή πραγματικότητα που τα περιμένει «εκεί έξω». 

«Μις Πέρεγκριν: Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά» (Φαντασίας, 2016, Μ.Βρετανία-Βέλγιο0ΗΠΑ, 127’) του Τιμ Μπάρτον. Με τους Εύα Γκριν, Εϊσα Μπάτερφιλντ, Σάμιουελ Τζάκσον

 

Μετά το μυστηριώδη θάνατο του αγαπημένου του παππού ο Τζέικ αποφασίζει να ακολουθήσει τις τελευταίες συμβουλές του και να αναζητήσει ένα ορφανοτροφείο για ασυνήθιστα παιδιά στην Ουαλία. Όταν όμως φτάνει εκεί, διαπιστώνει πως το οίκημα είναι κατεστραμμένο από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Deepwater Horizon» (Δραματική, 2016, ΗΠΑ, 107’) του Πίτερ Μπεργκ. Με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κερτ Ράσελ, Τζον Μάλκοβιτς

 

Τον Απρίλιο του 2010 μια δεξαμενή άντλησης πετρελαίου στα ανοιχτά του Κόλπου του Μεξικού εκρήγνυται, προκαλώντας μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες οικολογικές καταστροφές.

«Ma ma» (Δραματική, 2015, Ισπανία, 111’) του Χούλιο Μεντέμ. Με τους Πενέλοπε Κρους, Λουίς Τοσάρ

 

Αντιμέτωπη με την ανεργία και ένα επερχόμενο διαζύγιο, η Μάγδα μαθαίνει πως έχει καρκίνο του στήθους. Ξεκινά έναν αγώνα ζωής, στον οποίο θα της συμπαρασταθούν ο μικρός γιος της και ένας άγνωστος άντρας με τη δική του τραυματική ιστορία.

«Σονάτα σε κλειστό δωμάτιο» (Δραματική, 2016, Ρουμανία-Πολωνία-Γαλλία, 89’) του Αντριάν Σιτάρου. Με τους Αλίνα Γκριγκόρε, Ρόμπι Ουρς

 

Τα πιστεύω των μελών μιας οικογένειας δοκιμάζονται πρώτα όταν ένα μυστικό από το παρελθόν του πατέρα αποκαλύπτεται και κατόπιν όταν η μία κόρη μένει έγκυος.

«Αναμνήσεις» (Κομεντί, 2014, Γαλλία, 92’) του Ζαν-Πολ Ρουβ. Με τους Ματιέ Σπινοζί, Μισέλ Μπλαν

 

Ένας νεαρός άντρας αναζητά τη γιαγιά του, η οποία εξαφανίζεται λίγες μέρες μετά την εγκατάστασή της σε οίκο ευγηρίας.

«Ηρωικοί πιονέροι» (Δραματική, 2015, Ρωσία, 116’) της Νατάλια Κουντριάσοβα. Με τους Νατάλια Κουντριάσοβα, Αλεξέι Μίτιν

 

Η ζωή τριών φίλων από τα χρόνια στην οργάνωση των Νεαρών Πιονέρων έως την ενήλικη καθημερινότητα συμβιβασμών και απογοήτευσης στη σύγχρονη Μόσχα.