X

“Έλιωσε” στο Assassins Creed o Φασμπέντερ για να μπει στο πετσί του ρόλου (Βίντεο)

Συνεπαρμένος από την υπόθεση ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής μεταφοράς της δημοφιλούς σειράς video games.

Ant1news

Ο Μάικλ Φασμπέντερ υποχρεώθηκε να παίζει για ημέρες video games για να μπει στο πετσί του ρόλου της ταινίας “Assassin’s Creed”.

«Δεν είμαι gamer», παραδέχθηκε ο ηθοποιός σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο για την προώθηση της κινηματογραφικής μεταφοράς της δημοφιλούς σειράς βιντεοπαιχνιδιών. Ωστόσο, προκειμένου να εντρυφήσει στο πνεύμα του παιχνιδιού και στις κινήσεις του χαρακτήρα που υποδύεται, αναγκάστηκε να παίζει για ώρες καθημερινά… μέχρι που “κόλλησε” και ο ίδιος.

Στην ταινία, ο Φασμπέντερ υποδύεται τον Κάλουμ Λιντς, ο οποίος μαθαίνει πως είναι απόγονος ενός εκτελεστή-δολοφόνου του 15ου αιώνα. Ο πρόγονός του, Aguilar, ήταν μέλος της αδελφότητας Assassin’s Creed που μαχόταν ενάντια στους πανίσχυρους Templars. Έξι αιώνες αργότερα, η δρ. Σοφία Ρίκιν (Μαριόν Κοτιγιάρ) χρησιμοποιεί μία επαναστατική τεχνολογία για να “ξεκλειδώσει” τις γενετικές αναμνήσεις του Κάλουμ.

 

O Φασμπέντερ δήλωσε συνεπαρμένος από την επιστημονική θεωρία των αναμνήσεων που κρύβονται στο DNA. «Πιστεύω ότι και μόνο αυτή ήταν αρκετή για να ανεβάσει το Assassin’s Creed πάνω από οποιαδήποτε fantasy project», είπε ο ηθοποιός. Ερωτηθείς, μάλιστα, ποιάς ιστορικής μορφής τις αναμνήσεις θα ήθελε να ζήσει, εάν ο μηχανισμός Animus ήταν αληθινός, ο Φασμπέντερ απάντησε: «Του Ιησού Χριστού. Δεν είναι πρόγονος μου, αλλά κατά μία έννοια είναι όλων μας».

 

Η ταινία Assassin’s Creed κάνει πρεμιέρα τους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου και την επόμενη εβδομάδα έρχεται στην Ευρώπη.