X

Οι ταινίες της εβδομάδας

Ταινίες για όλα… τα γούστα στις αίθουσες. Δείτε τα τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους…

Ant1news

«Κωδικός 999», «Αφανείς ηρωίδες», «Ο ιδρυτής μιας αυτοκρατορίας», «Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα», «Γιατρός στο χωριό» οι νέες αφίξεις της εβδομάδας στις αίθουσες.

«Κωδικός 999» (Περιπέτεια, 2016, ΗΠΑ, 115) του Τζον Χίλκοουτ.  Με τους Τσιουέτελ Ετζιοφόρ, Κέισι Αφλεκ, Γούντι Χάρελσον, Κέιτ Γουίνσλετ

 

Μια ομάδα κακοποιών και διεφθαρμένων αστυνομικών που εκβιάζονται από τη ρωσική μαφία ετοιμάζει μια μεγάλη ληστεία, η οποία θα αξιοποιήσει για αντιπερισπασμό τη δολοφονία ενός αστυνόμου (κωδικός 999).

«Αφανείς ηρωίδες» (Βιογραφική, 2016, ΗΠΑ, 127’) του Θίοντορ Μέλφι. Με τους Ταράτζι Π. Χένσον, Οκτάβια Σπένσερ, Τζανέλ Μονέ, Κέβιν Κόσνερ, Κίρστεν Ντανστ

 

Η ιστορία των Κάθριν Τζόνσον, Ντόροθι Βον και Μέρι Τζάκσον, τριών Αφροαμερικανίδων επιστημόνων που, κόντρα σε όλες τις προκαταλήψεις της Αμερικής των αρχών του ’60, προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά δουλεύοντας για το διαστημικό πρόγραμμα της NASA.

«Ο ιδρυτής μιας αυτοκρατορίας» (Δραματική, 2016, ΗΠΑ, 115’) του Τζον Λι Χάνκοκ. Με τους Μάικλ Κίτον, Νικ Οφερμαν, Λόρα Ντερν

 

Το 1954 ο πλανόδιος πωλητής Ρέι Κροκ πέφτει πάνω στους αδερφούς ΜακΝτόναλντ και στην καντίνα τους έτοιμου φαγητού στη Νότια Καλιφόρνια. Η πρότασή του για franchise είναι η αρχή ενός πρωτότυπου, περιπετειώδους και… χορταστικού success story.

«Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα» (Δραματική, 2016, Ισπανία, 123’) του Αλμπέρτο Ροντρίγκεθ. Με τους Εντουάρντ Φερνάντεθ, Χοσέ Κορονάδο

 

Ένας πιλότος που υπήρξε για χρόνια συνεργάτης του διαβόητου Φρανσίσκο «Πάκο» Παέζα αφηγείται την ιστορία ενός ανθρώπου που κατάφερε επί σειρά ετών να ξεγελάσει τράπεζες, μυστικές υπηρεσίες και κυβερνήσεις.

«Γιατρός στο χωριό» (Δραματική, 2016, Γαλλία, 102’) του Τομά Λιλτί. Με τους Φρανσουά Κλιζέ, Μαριάν Ντενικούρ

 

Ο επαρχιακός γιατρός Ζαν-Πιέρ μαθαίνει ότι έχει καρκίνο και πρέπει να αφήσει για λίγο στην άκρη το υπερεντατικό. Χωρίς να δώσει τη συγκατάθεσή του, η μεσήλικη μαθητευόμενη Ναταλί έρχεται για να τον βοηθήσει, δοκιμάζοντας έτσι τον συγκεντρωτικό χαρακτήρα του.