X

Οι ταινίες της εβδομάδας

Υποδεχόμαστε την πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Μάρτη με πέντε ταινίες διαφορετικής υφής έτοιμες να καλύψουν όλα τα γούστα.

Ant1news

Το «Trainspotting 2» και το «Logan» κλέβουν την παράσταση. Στο υπόλοιπο μενού: «Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή του Όλλι Μάκι», «Glory» και «Frenzy». Δείτε τα τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους.

«Trainspotting 2» (Δραματική, 2017, Ην. Βασίλειο, 119’) του Ντάνι Μπόιλ. Με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τζόνι Λι Μίλερ, Γιούαν Μπρέμερ, Ρόμπερτ Καρλάιλ

 

Έπειτα από 20 χρόνια ο Μαρκ Ρέντον επιστρέφει στο Εδιμβούργο και συναντά τους παλιούς του φίλους Σικ Μπόι, Σπαντ και Μπέγκμπι.

 

«Logan» (Δραματική, 2017, ΗΠΑ, 137’) του Τζέιμς Μάνγκολντ. Με τους Χιου Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ

 

Κρυμμένος κάπου στα σύνορα του Μεξικού, ο Λόγκαν φροντίζει τον βαριά άρρωστο καθηγητή Εξέβιερ. Αλλά η απόπειρά του να μείνει στην αφάνεια θα αποδειχτεί μάταια όταν συναντήσει ένα μεταλλαγμένο κορίτσι και μια στρατιά μισθοφόρων που το κυνηγάει.

 

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή του Όλλι Μάκι» (Δραματική κομεντί, 2016, Φινλανδία-Σουηδία-Γερμανία, 92’) του Γιούχο Κουοσμάνεν. Με τους Γιάρκο Λάχτι, Οονα Αϊρόλα

 

Το καλοκαίρι του 1962 ο Όλλι Μάκι, ένας Φινλανδός καλοσυνάτος επαρχιώτης, ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο Ελσίνκι για τον παγκόσμιο πυγμαχικό τίτλο. Κι ενώ πρέπει να συγκεντρωθεί στην προπόνηση και να χάσει βάρος, αυτός συνειδητοποιεί πως είναι ερωτευμένος.

«Glory / Slava» (Δραματική, 2016, Βουλγαρία / Ελλάδα, 101’) των Κριστίνα Γκρόζεβα, Πέταρ Βαλτσάνοφ. Με τους Μαργκίτα Γκόσεβα, Στέφαν Ντενολιούμποφ

 

Ένας φτωχός σιδηροδρομικός βρίσκει στις ράγες του τρένου ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο παραδίδει στις αρχές και γίνεται το πρόσωπο της ημέρας. Όλα όμως παίρνουν απρόοπτη τροπή όταν το παλιό του ρολόι, πολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο, φτάνει στα χέρια της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του υπουργείου, η οποία το χάνει.

«Frenzy» (Δραματική, 2015, Γαλλία-Κατάρ-Τουρκία, 119’) του Εμίν Αλπέρ. Με τους Μεχμέτ Οζγκιούρ, Μπερκάι Ατες

 

Η Καλύτερη Τουρκική Ταινία για το 2015 είναι ένα δραματικό θρίλερ για έναν άντρα που αποφυλακίζεται.