X

Οι ταινίες της εβδομάδας

«Wonder Woman» και άλλες πέντε ταινίες στις αίθουσες!

Ant1news

Μία σέξι υπερήρωας φορά τη στολή της, αποκτά δική της ταινία και να κλέβει καρδιές με τη σέξι αθωότητά της!

Δείτε τα τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους.

«Wonder Woman» (Φαντασίας, 2017, ΗΠΑ, 141’) τηςΠάτι Τζένκινς.  Με τους Γκαλ Γκαντότ, Κρις Πάιν, Ρόμπιν Ράιτ

 

Εκπαιδευμένη ως πολεμίστρια, η πριγκίπισσα των Αμαζόνων Νταϊάνα εγκαταλείπει το απομονωμένο νησί της και ακολουθεί έναν Αμερικανό πιλότο στην πρώτη γραμμή του μετώπου του Α΄ Παγκοσμίου, , με σκοπό να σταματήσει τα ολέθρια σχέδια του θεού του πολέμου Άρη.

«Tanna» ( Δραματική, 2015, Αυστραλία/Βανουάτου, 104’) των Μάρτιν Μπάτλερ, Μπέντλεϊ Ντιν. Με τους Μουνγάου Ντέιν, Μαρί Γουάουα

 

Σε ένα απομακρυσμένο νησί του Ειρηνικού η Γουάγουα και ο Νταΐν, εγγονός του φυλάρχου των ιθαγενών Γιακέλ, είναι ερωτευμένοι. Όταν οι Γιακέλ τάζουν στην παραδοσιακά εχθρική φυλή των Ιμεντίν τη Γουάγουα για νύφη, οι δύο νέοι αποφασίζουν να το σκάσουν, παραβιάζοντας τον ιερό νόμο του Κάστομ.

«Η χαμένη πόλη του Ζ» (Δραματική, 2016, ΗΠΑ, 141΄) του Τζέιμς Γκρέι. Με τους Τσάρλι Χάναμ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Σιένα Μίλερ

 

Όταν, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ο Βρετανός χαρτογράφος Πέρσι Φόσετ επιστρέφει στη χώρα του έπειτα από διετή αποστολή στη ζούγκλα του Αμαζονίου, είναι ένας εθνικός ήρωας. Θα διακινδυνεύσει όμως τα πάντα, από τη φήμη μέχρι την οικογενειακή ευτυχία του, για να επιστρέψει στα δάση της Βραζιλίας αναζητώντας τη μυθική, χαμένη πόλη των ιθαγενών Ζ.

«Με λένε Τζιγκ» (Δραματική, 2015, Ιταλία, 112’) του Γκαμπριέλε Μαϊνέτι. Με τους Κλάουντιο Σανταμαρία, Ιλένια Παστορέλι

 

Ένας μοναχικός μικροκακοποιός ανακαλύπτει πως ύστερα από ένα ατύχημα έχει αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις. Γίνεται ο «σούπερ κακοποιός» της Ρώμης, γεγονός που εξοργίζει τον «Τσιγγάνο», ανερχόμενο μαφιόζο της πόλης, ενώ φέρνει στο δρόμο του μια νεαρή, απροστάτευτη κοπέλα με ψυχολογικά προβλήματα.

«Ο αρχιτσιγκούνης» (Κωμωδία, 2016, Γαλλία, 89’) του Φρεντ Καβαγιέ. Με τους Ντάνι Μπουν, Λοράνς Αρνέ

 

Ένας τσιγκούνης άντρας αποφασίζει να κρύψει και από τη νέα του σύντροφο και από την κόρη του την εμμονή του με τα λεφτά.

«Λατίνοι και άθικτοι» (Κομεντί, 2016, Αργεντινή, 108’) του Μάρκος Καρνεβάλε. Με τους Οσκαρ Μαρτίνεζ, Ροντρίγκο Ντε Λα Σέρνα

 

Ένας τετραπληγικός πλούσιος προσλαμβάνει για βοηθό/νοσοκόμο του έναν εξωστρεφή και λαϊκό νεαρό, ο οποίος θα του αλλάξει τη ζωή με εντελώς απρόσμενο τρόπο.