X

Οι ταινίες της εβδομάδας

Μέριλ Στριπ και Τομ Χανκς ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη στο καθηλωτικό «The Post» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Ant1news

Ξεχωρίζει το «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά» του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τους  Μέριλ Στριπ και Τομ Χανκς. Αξιόλογες προτάσεις αποτελούν το «Γουέστερν» και το «Jumanji».

Το κινηματογραφικό μενού συμπληρώνουν «Του Θεού η χώρα», «Το δωμάτιο των θαυμάτων», «Ο διπλός εραστής», «Ο επιβάτης».

Δείτε τα τρέιλερ...

«The Post: Απαγορευμένα μυστικά» (Δραματική, 2017, ΗΠΑ, 115’) του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Με τους Μέριλ Στριπ, Τομ Χανκς, Σάρα Πόλσον

Το 1971 η εκδότρια της οικονομικά στριμωγμένης «Washington Post» πρέπει να αποφασίσει αν θα δημοσιεύσει μια απόρρητη κυβερνητική έκθεση πάνω στον πόλεμο του Βιετνάμ, ρισκάροντας έτσι το μέλλον της εφημερίδας της.

«Του Θεού η χώρα» (Δραματική, 2017, Ην. Βασίλειο, 104’) του Φράνσις Λι. Με τους Τζος Ο’ Κόνορ, Άλεκ Σεκαρεάνου

Μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο του πατέρα του ο νεαρός Τζόνι φροντίζει την οικογενειακή φάρμα στο Γιόρκσαϊρ της Βορειοανατολικής Αγγλίας. Ξεδίνει στην τοπική παμπ και αναζητά περιστασιακό σεξ, μέχρι που η άφιξη ενός Ρουμάνου μετανάστη ως εποχικού εργάτη δίνει καινούργιο νόημα στην καθημερινότητά του.

«Γουέστερν» (Δραματική, 2017, Γερμανία/Βουλγαρία/Αυστρία, 110’) της Βαλέσκα Γκρίζεμπαχ. Με τους:Μάινχαρτ Νόιμαν, Βενέτα Φράγκνοβα

Μια ομάδα Γερμανών εργατών δουλεύει για την κατασκευή ενός υδροηλεκτρικού έργου στην επαρχία της Βουλγαρίας. Η διαφορά γλώσσας και κουλτούρας κάνει την επαφή τους με τους ντόπιους προβληματική, ανεβάζοντας μάλιστα τη μεταξύ τους ένταση.

«Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα» (Περιπέτεια, 2017, ΗΠΑ, 119’) τουΤζέικΚάσνταν. Με τους Ντουέιν Τζόνσον, Κάρεν Γκίλαν, Τζακ Μπλακ, Κέβιν Χαρτ

Τέσσερις έφηβοι δοκιμάζουν να παίξουν ένα παλιό βιντεογκέιμ, το οποίο τους «ρουφάει» και τους μετατρέπει σε ήρωες ενός παιχνιδιού επιβίωσης σε μια επικίνδυνη ζούγκλα.

«Το δωμάτιο των θαυμάτων» (Δραματική, 2017, ΗΠΑ, 116’) του ΤοντΧέινς. Με τους Μίλισεντ Σίμονς, Τζουλιάν Μουρ, Τομ Νούναν

Το 1927 ένα μικρό κορίτσι φεύγει από το σπίτι της στο Νιου Τζέρσι για τη Νέα Υόρκη, αναζητώντας μια διάσημη σταρ του σινεμά που θαυμάζει. Μισόν αιώνα αργότερα, ένα αγόρι βρίσκει στοιχεία για την οικογένειά του, τα οποία τον οδηγούν στο Μανχάταν.

«Ο διπλός εραστής» (Δραματική, 2017, Γαλλία/Βέλγιο, 107’) του Φρανσουά Οζόν. Με τους Μαρίν Βακτ, Ζερεμί Ρενιέ

Η Κλοέ είναι μια ευαίσθητη νεαρή γυναίκα που ερωτεύεται τον γοητευτικό ψυχαναλυτή της. Όταν οι δυο τους αρχίζουν να συζούν όμως, ανακαλύπτει πως εκείνος της κρύβει πολλά πράγματα από το παρελθόν και την αληθινή του ταυτότητα.

«Ο επιβάτης» (Περιπέτεια, 2018, Ηνωμένο Βασίλειο/ΗΠΑ, 104’) του Χάουμε Κογιέ-Σέρα. Με τους Λίαμ Νίσον, Βέρα Φαρμάιγκα, Πάτρικ Γουίλσον

Ο Μάικλ ΜακΚόλεϊ είναι πρώην αστυνομικός και νυν οικογενειάρχης με οικονομικά προβλήματα, ο οποίος εργάζεται ως ασφαλιστής. Την ημέρα που απολύεται από τη δουλειά του γνωρίζει στο τρένο, το οποίο παίρνει καθημερινά, μια μυστηριώδη γυναίκα που του προτείνει μια πανεύκολη δουλειά με υψηλότατη αποζημίωση.