X

Στην ταινία του Ταραντίνο για τον Μάνσον ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Τα ονόματα που ακούγεται ότι θα συμμετάσχουν στην ταινία και η συμβολική ημερομηνία της πρεμιέρας της.

Ant1news

Στην ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο με θέμα τη δολοφονική δράση του Τσαρλς Μάνσον, θα πρωταγωνιστήσει ο Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν θα υποδυθεί τον δολοφόνο, αλλά κάποιων άλλον από τα άτομα που πλαισίωσαν τους φριχτούς φόνους που «ενορχήστρωσε» ο Μάνσον.

Δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες του σεναρίου για την ταινία, όμως σύμφωνα με πρότερες δηλώσεις του Ταραντίνο, δεν πρόκειται για κάποια βιογραφική ταινία για τον Μάνσον, αλλά για μία ιστορία που λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι του 1969, περίοδος κατά την οποία οι πιστοί ακόλουθοι του Μάνσον διέπραξαν τις δολοφονίες.

Ο Τσαρλς Μάνσον, ένας από τους διασημότερους δολοφόνους του 20ου αιώνα, πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 83 ετών και ενώ κρατείτο σε αμερικανικές φυλακές, όπου βρισκόταν εκτίοντας τα ισόβια που του επιβλήθηκαν για το φόνο εννιά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός Σάρον Τέιτ.

Η ταινία του Ταραντίνο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου του 2019, ακριβώς 50 χρόνια από τη δολοφονία της Σάρον Τέιτ και των φίλων της.

Ο Τομ Κρουζ, ο Μπραντ Πιτ και ο Αλ Πατσίνο είναι επίσης μερικά ονόματα που φημολογείται ότι θα συμμετάσχουν στην ταινία.