X

Θρήνος και ερωτηματικά για τον Μαρκ Σάλινγκ

Τέλος στη ζωή του φαίνεται ότι έβαλε ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Glee». Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ant1news

Θρηνεί το Χόλυγουντ για τον ξαφνικό χαμό του ταλαντούχου ηθοποιού Μαρκ Σάλινγκ, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Glee».

Ο 35χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και όλα δείχνουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή του. Αστυνομικός δήλωσε ότι ο Σάλινγκ βρέθηκε κρεμασμένος στην περιοχή Τουτζούντζα.

Ο ηθοποιός εντοπίστηκε έξι ώρες αφού κατατέθηκε δήλωση από οικείους του ότι αγνοείται. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Μαρκ Σάλινγκ πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί» τονίζει η χθεσινή ανακοίνωση της οικογένειας του.

Ο Σάλινγκ είχε συλληφθεί το 2015 με την κατηγορία κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. Πριν από λίγο καιρό ήρθε σε συμφωνία με τις εισαγγελικές αρχές, παραδέχτηκε την ενοχή του και ανέμενε την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την ποινή του.

«Ο Μαρκ ήταν ένας ευγενής και γεμάτος αγάπη άνθρωπος, ένας άνθρωπος μεγάλης δημιουργικότητας που έκανε ό,τι μπορούσε για να επανορθώσει για ορισμένα σοβαρά λάθη και σφάλματα κρίσης που είχε κάνει» τονίζει η ανακοίνωση της οικογένειας.